Miksi sinun tulisi käyttää silmänympärysvoidetta?

Ennaltaehkäisy on tärkeää etenkin ihonhoidossa ja sama pätee etenkin silmänympärysalueeseen.
Tiesitkö, että silmänympärysiho on yksi herkemmistä alueista kasvoillasi ja ensimmäisistä alueista, josta ikääntymisen merkit näkyvät?

Välttääksesi turvotuksen, tummat silmänaluset sekä ihon kuivuuden saat apua Ainola Kauneusklinikan verkkokaupasta. LINKKI

Kyllä. Silmänympärysvoide todellakin auttaa näihin ongelmiin ja sinun tulisi käyttää sellaista.

Silmänympärysvoide auttaa kosteuttamaan ihoa, joka taas estää ryppyjen muodostumista ja pitää silmänympärysalueen nuorekkaana.Tämä on erinomainen syy käyttää tuotetta sekä aamuisin että iltaisin. Ihosolut ovat kuin kaloja, jotka tarvitsevat vettä elääkseen. Samasta syystä sinun tulee ylläpitää ihon kosteutusta välttääksesi kosteuden haihtumisen iholta.

Esimerkkinä voidaan käyttää raskausarpia raskaana olevilla naisilla. Niillä naisilla, jotka käyttivät kosteusvoidetta vatsan ympärille useita kertoja päivässä, oli raskauden jälkeen vähemmän raskausarpia kuin niillä, jotka käyttivät kosteusvoidetta vain harvoin.

Silmänympärysiho liikkuu paljon hymyillessä ja silmiä siristäessä. Silmänympärysvoide estää kollageenin ja elastisuuden hajoamisen, jolloin seurauksena on vähemmän ennenaikaisia juonteita ja ryppyjä.

Asioita, joita sinun on hyvä tietää silmänympärysvoiteista

Silmänympärysvoide ei toimi hyvin, jos silmien alle on kertynyt kuollutta ihosolukkoa.

Ihon kosteuttaminen ei yksin auta hallitsemaan kuivuutta tai juonteita ja ryppyjä silmänympärysalueella.

Sinun tulee kuoria silmänympärysalue hellästi kuivuuden estämiseksi. Näin iho uudistuu ja silmänympärysvoide pääsee imeytymään tehokkaammin ihollesi, mikä auttaa sinua saavuttamaan ihonhoidossa paremmat tulokset. Silmänympärysvoide voi estää kollageenin ja elastisuuden hajoamisen. Tuloksena on vähemmän enneaikaisia juoneita sekä ryppyjä.

Älä levitä silmänympärysvoidetta liian lähelle silmää. Kunkäytät silmänympärysvoidetta, sinun tulisi laittaa voidetta tai seerumia silmäkuoppaan (hieman poskiluun yläpuolella sijaitsevan luun kohdalle). Tavoitteena on välttää tuotteen levittämistä liian lähelle ripsien linjaa, koska aina kun räpsäytät silmiäsi, ripsesi nostaa mikroskooppisia määriä tuotetta, joka saattaa lopulta kerääntyä silmiin. Mikä tahansa silmiin pääsevä aine voi ärsyttää ja aiheuttaa tarpeetonta turvotusta, mikä johtaa ihon ennenaikaiseen elastisuuden heikkenemiseen.

Käytä pikkusormeasi silmävoiteen laittoon. Se on heikoin ja siksi lempein sormi, jonka takia se sopii täydellisesti tuotteen levittämiseen herkälle kudokselle silmien alla.
Jatkuva silmien ympärillä olevan ihon vetäminen voi luonnollisesti johtaa ryppyihin.

Aloita silmänympärysvoiteen käyttö 20-vuotiaana

Kaikista ennaltaehkäisevistä ikääntymistuotteista, silmänympärysvoide on se, jonka käyttö on hyvä aloittaa aikaisin. Käyttämällä silmänympärystuotetta jo nuoressa iässä, autat ennaltaehkäisemään ryppyjen muodostumisen silmänympärysalueelle. Tämä alue on se, joka näyttää ensimmäisenä ikääntymisen merkkejä. Parikymppisenä tarvitset vain jotain kevyttä silmänympärystuotetta, joka pitää ihon kosteutettuna. Raskaan voiteen sijasta kannattaa suosia geelipohjaista tuotetta.

Vältä silmänympätysvoiteita, joissa on ihoa ärsyttäviä ja raskaita ainesosia.

Koska silmien alla oleva iho on niin ohut, sinun tulee valita tuotteen koostumus huolellisesti.
Varmista, että silmänympärysvoiteessa ei ole liikaa öljyjä, mikä antaa tuotteelle rasvaisen tunteen. Raskaat öljyt voivat painaa silmänalueen herkkää kudosta ja ajan myötä heikentää elastaanisuutta ja aiheuttaa ennenaikaisia ryppyjä. Öljyt voivat myös helposti kulkeutua silmiin nukkuessasi ja aiheuttaa silmänympärysalueelle turvotusta, kun heräät aamulla.

Vältä myös aineita, joissa käytetään synteettisiä hajusteita. Nämä lisätään antamaan tuotteelle tuoksu, mutta ne voivat aiheuttaa silmien vettymistä, ärtymistä tai jopa ihottumaa silmiin. Vältä silmänympärysvoiteita, joissa on ainesosina mainittu ”hajuste”, ”hajuvesi” tai ”luonnollinen tuoksu”.

Toinen tapa todeta asia on yksinkertaisesti haistaa tuotetta. Mikäli se on voimakkaasti tuoksuva, kannattaa tuote jättää ostamatta.

Silmänympärysvoiteessa tulisi olla myös ihoa kiinteyttäviä ainesosia

Silmien ympärillä oleva iho tarvitsee muutakin kuin vain kosteutusta. Koska iho on niin ohut ja jatkuvasti ”liikkeellä” siristämisestä, hymyilemisestä ja hieromisesta sinun pitää huolehtia siitä, että käytät tuotetta, joka pitää ihon mahdollisimman ehjänä.
Silmävoiteet, joissa on käytetty peptidejä, ovat lyhyt- tai pitkäketjuisia aminohappoja. Ne voivat tunkeutua helposti ihon läpi ja auttaa lähettämään ihollesi signaalin kollageenin tuottamisesta.

Avain sileään ja nuorekkaan näköiseen silmänympärysihoon on antaa sille paljon lempeää hoitoa ja käyttää oikean tyyppisiä tuotteita.

Miksi silmänympärysvoide ei toimi?

Tuntuuko sinusta, että silmänympärysvoide ei toimi, vaikka olet kokeillut jo monia eri tuotteita?

1. Silmänympärysvoide ei toimi, jos se ei sisällä aktiivisia ainesosia.
Kaikkien silmänympärystuotteiden tavoitteena on kosteuttaa ihosoluja, jotta juonteet olisivat vähemmän havaittavissa. Ihosi tarvitsee kuitenkin enemmän, jos sinulla on lisäksi muita huolenaiheita; kuten tumman silmänalueet, syvät rypyt, turvotusta tai elastisuuden menetys.

2. Liian rasvainen silmämeikinpoistoaine estää silmänympärysvoiteen imeytymistä.
Öljypohjainen tuote, kuten vaseliini tai vahvempi tuote, on suunniteltu poistamaan vedenkestävä ripsiväri. Silmämeikin poistamisen aikana ihon pinta jää öljyiseksi. Näin tapahtuu myös, jos peset kasvosi puhdistusaineella, joka ei poista tarpeeksi öljyä ihon pinnalta. Ihollesi jää ns. päällyste ihosolujen päälle, joka estää aktiivisen ainesosien imeytymisen iholle. Jos sinusta tuntuu, että silmänympärysvoide ei auta, unohda öljypohjainen meikinpoistoaine ja valitse tilalle vesipohjainen tuote kuten MERE Rauhoittava kasvovesi

Vinkki: Laita silmänmeikinpoistoainetta vanulapulle ja aseta se hellästi silmälle. Pidä siinä 20 sekuntia ennen pyyhkimistä. Tämä antaa silmämeikille mahdollisuuden liueta ilman turhaa hieromista tai hankausta, joka voi heikentää ihon elastisuutta silmän ympärillä.

3. Jos sinusta tuntuu, että silmänympärysvoiteesi ei toimi, et ehkä käytä sitä riittävän usein.
Koska silmänympätysvoiteet eivät aina välttämättä anna välittömiä tuloksia, sinun on käytettävä niitä säännöllisesti. Ainakin kerran päivässä (ellei kahdesti) ja mieluiten illalla, jolloin tuote vaikuttaa tehokkaasti yön aikana. Jos kuitenkin heräät silmät turvoksissa, sinun kannattaa lisätä silmänympätysvoide tai geeli aamurutiiniin.

4. Et kuori silmänympärysihoasi.
Jos huolenaiheenasi on silmänympärysihon kuivuus, ei kosteutus yksinään juurikaan auta. Kuolleet ihosolut on ensin poistettava ihon pinnalta. Kun kuolleet ihosolut on poistettu, kosteuttava silmänympärysvoide ja sen aktiiviset ainesosat pääsevät kosteuttamaan ihoa toivotulla tavalla. Silmien kuorinnan käsite on varmasti joillekin
uusi, mutta mutta se on välttämätöntä, jos haluaa nähdä tuloksia ja saada sileämmän ihon silmänympärysalueelle.

5. Ehkä odotukset silmänympärysvoiteen suhteen ovat liian korkealla.
Ihon ikääntyminen on tosiasia, ja elämäntavastasi ja genetiikastasi riippuen muutokset ovat yksilöllisiä ja näkyvät joillakin nopeammin. Huolenaiheita, kuten tummat silmänaluset, ovat yhä vaikeampia hoitaa. Elastisuuden menettäminen johtaa silmäpusseihin ja niistä eroon pääseminen on haastavaa. Tällaisessa tapauksessa esimerkiksi laitehoito esteettisenä toimenpiteenä voi tuoda parhaan lopputuloksen.