Vuoden ihanimmat juhlat tulossa – oletko valmis? Tarjoamme maksuttoman HIFU – konsultaation.

Nuorekkaampi, kiinteämpi ja ryhdikkäämpi iho –  hoida ihoasi kesän jälkeen kasvoja kohottavalla  hoidolla!

Suuren kiinnostuksen myötä tarjoamme maksuttoman HIFU – konsultaation, jossa kuulette lisää hoidon mahdollisuuksista. Saatte lisäksi veloituksetta ihotyypillenne sopivan kasvohoidon. Tule konsultaatioon kuulemaan lisää HIFU-hoidon mahdollisuuksista.  Jos kiinnostus herää, tarjoamme konsultaation yhteydessä myös nopean varaajan etua.  Varaa aikasi tänään!

Rekisteröidy tänään ilmaiseen tapaamiseen

  Tiimimme ottaa sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Nähdään pian kasvohoitosi merkeissä! Nähdään pian Ainolassa!

  Kaunis iho alkaa erinomaisesta ihonhoidosta

  HIFU (High Intense Focused Ultrasound) kohottaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman pistoksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Laitteen teho perustuu ihon syvimpien kerroksien kollageenituotannon aktivoimiseen ultraäänellä. HIFU on tutkitusti tehokkain veitsetön vaihtoehto ilman toipumisaikaa.

  HIFU-hoito sopii täydellisesti ikääntyvän ihon korjaamiseen ja elvyttämiseen. Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska ihon oma kollageenituotanto aktivoituu, hoidon vaikutukset ovat myös pitkäkestoisia. Tämän ansiosta ihon kiinteytyminen jatkuu ylläpitohoitojen myötä vuosia eteenpäin.

  HIFU hoidon vaikutukset:

  • ryppyjen ja juonteiden silottuminen
  • löysän tai roikkuvan ihon kiinteytys kasvojen sekä kaulan alueella
  • poskipäiden, kulmien ja silmäluomien kohotus
  • leukalinjan terävöityminen
  • decolte alueen kiinteytyminen

  Korkeatehoinen kohdennettu ultraääniteknologia ulottuu SMAS-kudokseen ilman kirurgiaa. HIFU-ultraääni on läpimurto veitsettömien kasvojen kohotusten tarjonnassa. Hoito aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa, kiinteyttää löysää ihoa ja tehoaa hyvin ikääntymisen merkkeihin ja juonteisiin.

  Koulutetun ammattilaisen tekemänä hoidon tulokset voivat kestää jopa 12-18 kuukautta yhden hoitokerran jälkeen.

  Miltä HIFU hoito tuntuu?

  HIFU-hoito saattaa tuntua epämukavalta ja tietyillä aluella luunharjanteen läheisyydessä saattaa tuntua kipua. Asiakkaat ovat kuvailleet hoitoa niin, että iholla tuntuu pieniä sähköimpulssin omaisia tuntemuksia tai pistelyä iholla. Suosittelemme ottamaan särkylääkkeen ennen toimenpidettä.

  Välittömästi hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla turvonnut. Iho palautuu yleensä vuorokauden sisällä.

   

  HIFU kasvoille

  HIFU-hoitoa varten ei tarvitse valmistautua etukäteen. Ainola Kauneusklinikalla HIFU-hoidossa käsitellään aina sekä kasvot että kaula. Hoito kestää n. 75 minuuttia.

  Hoidon kulku:

  1. Ihon puhdistus ja kuorinta
  2. Iholle levitetään ultraäänigeeli
  3. Hoidettavat alueet käydään läpi HIFU-laitteella ja hoidon voimakkuus ja teho säädellään ihon mukaisesti
  4. Iholle levitetään viilentävä ja rauhoittava naamio
  5. Hoidon lopuksi iholle levitetään hoitotuotteet sekä käydään asiakkaan kanssa läpi kotihoito-ohjeet

  Nuorekkaampi, kiinteämpi ja kohotettu iho!

  Olemme erittäin kiitollisia kaikkien asiakkaiden palautteesta

   
   
  “Aloitin hoidot Ainolassa pari vuotta sitten ihon kosteuden, kimmoisuuden sekä tasaisuuden parantamiseksi. Olen saanut apua – iho tuntuu paksummalta, samettimaisemmalta sekä ihon kirjavuus on vähentynyt. Kosmetologi Meeli on suositellut minulle couperosaa parantavaa IPL valoimpulssihoitoa sekä kiinteyttävää
  Velashape -hoitoa. Lempituotteeni ovat kaikki MERE seerumit  Suosittelen Ainolaa koska klinikalla on monipuoliset laitteet ja välineet. Yhdessä hoitajan kanssa tehtävässä hoitosuunnitelmassa saadaan räätälöityä juuri minulle tarpeellinen hoitopaketti, joka antaa pitkäkestoista hyötyä. Parasta on hoitokuurien pitkäjänteisyys sekä lämpimillä käsillä tehty kasvohieronta! Kiitos Meeli!” – Hanna
   

  “Olen aloittanut hoidot Ainolassa vuonna 2017. Olen tehnyt Velashape, HIFU sekä RF -mikroneulaushoitoja. Huoleni ovat olleet iän mukana tulleet muutokset kuten juonteet, joihin olen saanut apua. Olen huomannut ihoni olevan hoidettu sekä raikas aina hoitojen jälkeen. Lempituotteeni MERE sarjalta ovat MERE Virkistävä kasvovesi sekä MERE Hunaja-meripihka kuorintavoide. Koen olevani ammattilaisen luotettavassa hoidossa ja on ihanaa, kun kosmetologi kertoo mitä tekee ja miten hoito vaikuttaa.” – Riitta 

  “Olen käynyt säännöllisin väliajoin Ainolassa vuodesta 2015. Minulle on tehty kaikkia mahdollisia hoitoja; HIFU hoitoa kiinteytykseen, Velashape hoitoa ihon uudistamiseen sekä elvyttämiseen sekä mikroneulausta ihon kirkastamiseen sekä couperosan hoitoon. Tällä hetkellä kokeilussa on uusi RF -mikroneulaushoitosarja. Koen, että olen saanut paljon apua vuosien aikana, mutta silti on vielä tehtävää. Lempituotteeni MERE sarjalta on MERE Puhdistusmaito, siinä on taivaallinen tuoksu! Klinikka tarjoaa monipuoliset hoidot. Laitteita koko ajan uudistetaan joten jokaiselle ihotyypille löytyy jotain. Parasta Ainolassa on ihana henkilökunta.” – Sari

  Yhteydet

  Ainola Kauneusklinikka

  Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki,
  4. Kerros

  040 940 2285
  helsinki@ainolakauneusklinikka.fi