Ainola Kauneusklinikka on johtava kauneudenhoidon klinikka, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kluuvissa. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon. Viimeisintä teknologiaa olevat laitteet yhdistettynä ammattilaistiimiimme takaavat ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Ainola Kauneusklinikka tarjoaa ilmaisen konsultaation sinulle, joka olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Käynti sisältää 30 minuutin konsultaation, jossa kauneuskonsultti kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa ihon kunnon ja nykyiset ihonhoitotottumukset. Käynnillä asiakas pääsee tutustumaan klinikkamme konseptiin ja kuulemaan hänelle suositeltavista jatkohoitotoimenpiteistä. Käynnin kesto on tunti.

Konsultaation yhteydessä asiakas saa myös ihoa kirkastavan ja kosteuttavan OxyPro-laitehoidon. Hoidossa käytetään pohjoismaiselle iholle suunnattua MERE -ammattikosmetiikkasarjaa. MERE -ihonhoitotuotteet koostuvat sekä uusimmista että perinteisimmistä tehokkaista ainesosista. Tuotteet suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät ihon vaurioitumista sekä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Voit hakea maksutonta kasvohoitoa vierailemalla verkkosivuillamme ja täyttämällä hakemuslomakkeen: https://www.ainolakauneusklinikka.fi/tule-tutustumiskaynnille-ja-saat-ilmaisen-happihoidon/

Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse 040 940 2285 tai sähköpostitse:helsinki@ainolakauneusklinikka.fi

Tarjoamme ammattimaisia ratkaisuja yhdistettynä ei-kirurgisiin lääketieteellisiin kosmeettisiin palveluihin. Esimerkkinä IPL-hoito, VS, Oxygen hoito, HIFU High Intence Ultrasound Treatment ja useita muita hoitoja kaiken ikäisten ja erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Laitehoidoilla saadaan korjattua mm. ihon ikääntymisen vaikutuksia, pigmenttimuutoksia, vaurioituneiden pintaverisuonten näkyvyyttä, rasvaisen ihon ongelmia, ihohuokosten puhtautta sekä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Vuodesta 2016 lähtien hoitoja on ollut yli 100 000.

 

Kumppanimme Boca Raton Floridasta on tunnettu kirurgi, jonka tehtaalla on yli 25 vuoden historia ja kokemus työskentelystä ei-allergisoivien ammattisarjan kosmetiikkatuotteiden parissa. Yhteiskumppanina johtavan tiedemiehen kanssa olemme käsityönä räätälöiden valmistaneet MERE -ammattimaisen kasvohoitolinjan vastaamaan suomalaisen ihon tarpeita.

Kutsumme Sinut ensimmäiselle tapaamisellemme – maksuttomaan konsultaatioon, joka sisältää 30 minuutin kasvohoidon, jossa kauneuskonsultti yhdessä asiakkaan kanssa selvittää ihon kuntoa ja ihonhoitotottumuksia. Vierailun aikana asiakas voi tutustua klinikkamme konseptiin ja kuulla suosituksia jatkotoimenpiteistä. Konsultoinnin yhteydessä asiakkaat saavat kasvohoidon ja pääsevät tutustumaan tuotteisiimme.

Tehtyään päätöksen sopimuksen tekemisestä asiakkaat tutustuvat myyntitiimiimme, joka auttaa dokumenttien kanssa.

Sopimus tehdään noin vuodeksi riippuen siitä minkälainen hoitosuunnitelma asiakkaan kanssa laaditaan.

Tarjoamme kahdenlaisia injektioita: täyteainehoitoja sekä botuliinihoitoja. Kasvojen pistoshoidoilla korjataan vähäisiä tai varhain ilmaantuvia muutoksia, jotka liittyvät ikääntymiseen. Hoidot ovat leikkauksia huomattavasti kevyempi vaihtoehto. Täyteaineilla nimensä mukaisesti täytetään vajonneita kasvon muotoja ja niiden hyaluronihappo myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden sen kimmoisaksi. Botuliinin vaikutus puolestaan kohdistuu lihasten hermopäätteisiin, jolloin lihas rentoutuu eikä ryppyjä pääse muodostumaan.

Asiantuntija arvioi yhdessä asiakkaan kanssa parhaan tavan edetä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Pistoshoidot ovat luonteeltaan nopeita toimenpiteitä ja niiden tulos tulos näkyy heti ilman pitkää toipumisaikaa. Hoito voidaankin usein tehdä jo ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä