Hoito soveltuu 25+ ikäisille.

  Kaunis iho ei synny sattumalta, vaan ammattilaisen avulla.

  Millainen on spa-kasvohoito?

  Kasvohoito kaunistaa ihoa samalla puhdistaen, kuorien, kosteuttaen sekä huomioiden ihosi erityishaasteet. Kasvohoitojen tarkoitus on parantaa ihon välitöntä ulkonäköä sekä kokonaisvaltaista terveyttä.

   

  Mitkä ovat kasvohoidon hyödyt?

  Hemmottelevalla kasvohoidolla on lukuisia kauneus- ja terveyshyötyjä. Säännöllisen kasvohoidon tarkoitus on ylläpitää ihon hyvää terveyttä ja ennaltaehkäistä tulevia ihon haasteita. Kasvohieronnat eivät ole ainoastaan rentouttavia, vaan myös tehostavat lymfakiertoa helpottaen myös turvotusta.

  Vaihe 1 – Ihon puhdistus

  Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella poistaen mahdollisen meikin ja ylimääräisen lian kasvoilta, sinulle valitulla puhdistustuotteella. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voimme myös hyödyntää Aqua Peel laitetta syväpuhdistamiseen.

  Vaihe 2 – Ihon analysointi/konsultointi

  Käynti sisältää konsultaation, jossa kartoitetaan ihon kunto ja sen mahdolliset haasteet, joihin konsultti esittää mahdollisen jatkohoitosuunnitelman.

  Vaihe 3 – Ihon pintasolukon uudistaminen/kuorinta

  Ihosi kuoritaan sinulle valitulla kuorinta tuotteella poistaaksemme kuolleenihosolukon, jotta ihosi olisi mahdollisimman vastaanottavainen seuraavien vaiheiden tehoeliksiireille.

  Vaihe 4 – Hieronta

  Seuraavaksi hoitajasi toteuttaa hieronnan, jolla pääsemme kiihdyttämään kasvojesi neste-sekä verenkiertoa.

  Vaihe 5 – Naamio

  Ihon tarpeisiisi soveltuva naamio levitetään rentouttavasti hieroen kasvoillesi ja jätetään vaikuttamaan, jolloin voit nauttia olostasi vieläkin enemmän.

  Vaihe 6 – Vitamiiniampulli sekä loppuvoiteet

  Kun naamio on poistettu, levitämme juuri sinun ihon haasteisiin sopivan vitamiiniampullin. Viimeistelemme hoidon silmänympärystuotteella sekä suojaavalla päivävoiteella.

   

  Mikä on Aquapeel?

  Kauneudenhoitoalan uusin ja tehokkain menetelmä ihon puhdistukseen ja uusiutumiseen.

  Poistaa tukkeutuneita huokosia, parantaa epätasaisen väristä ihoa ja monia muita ihon ongelmia.

  Hoito kestää noin 40 minuuttia, jonka aikana tapahtuu seuraavat neljä eri vaihetta:

  Puhdistus- Aqua peelissä käytetään imupainetta, jonka aikana kuolleet ihosolut puhdistetaan iholta ja saamme käynnistettyä ihon puhdistuksen.

  Kuorinta- Iholle levitetään hellävarainen kuorinta, jonka avulla huokoset puhdistuvat ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle.

  Ihonpuhdistus- Huokosissa olevat epäpuhtaudet, lika, bakteerit sekä muut kuona-aineet poistetaan hellävaraisesti ilman ihoa ärsyttävää mekaanista puhdistusta.

  Kosteutus- Iholle levitetään ampulleja, seerumeja ja naamioita, jotka on räätälöity jokaiselle hoidolle erikseen ihon tarpeen mukaan.

   

  OxyPro laitteen radiofregvenssi (RF) vaikuttaa kiinteyttävästi ihon juonteisiin.