Suositukset

Olemme innoissamme päästessämme jakamaan kokemuksia ja palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Klinikkamme tavoite on ensiluokkaisen laadukkaiden kauneushoitojen ja asiakaspalvelun tarjoaminen. Kokeneiden ammattilaisten tiimi on omistautunut auttamaan ja tuntemaan Sinut itsesi parhaaksi versioksi. Lue ja ota selvää, mikä tekee meistä monen valitseman kauneusklinikan ja mikä saa asiakkaamme palaamaan aina takaisin.

Lisa

Olen käynyt säännöllisesti Ainolassa vuodesta 2017. Minulle on tehty melkein kaikkia hoitoja joita klinikka tarjoaa; Oxypro- HIFU- Velashape- ja LED valoterapialaitehoitoja. Myös MERE Kemiallista kuorintaa. Olen ollut tyytyväinen, tykkään paljon Velaspape hoidosta, joka kiinteyttää hyvin ja on hyvin mielekäs hoito. Lempituotteeni on MERE Heleyttävä voide ❤️ Nautin paljon käynneistäni. Parasta on asiakaspalvelu sekä erinomainen sijainti.

Susanna

Minulle on tehty 4 vuoden aikana Ainolassa mm. Oxypro- ja IPL-laitehoitoja sekä IPL valoimpulssihoitoa. Olen saanut apua ihon puhdistukseen sekä kosteutukseen. MERE tuotteista lempparini on Maxinadin voide. Parasta Ainolassa on se, että saa aina kokonaisvaltaisen hoidon. Tunnelma on hyvä klinikalla. On lämmin olo koko ajan.

Simran

Olen käynyt Ainolassa kohta vuoden ajan. Hoidot ovat toimineet hyvin - varsinkin Oxypro-laitehoito. Klinikalla on ihana ilmapiiri. MERE tuotesarja on todella laadukas ja lempituotteeni on MERE Silmänympärysvoide. Hoidot ovat ihania ja rentouttavia 🙂

Susanna

Suosittelen Ainolaa klinikkana. Parasta on rauhallinen tunnelma sekä oma kosmetologini. Olen ollut kanta-asiakkaana vuodesta 2018. Minulle on tehty mm. IPL- Velashape - HIFU - Mikroneulaus - Rf-mikroneulaus - sekä Fraktionaalista mikroneulaushoitoa. Ihostani on tullut eloisampi, tasaisempi sekä kimmoisampi. Olen saanut apua ihon veltostumiseen, juonteisiin sekä sameaan ja kuivaan ihoon.

Alex

Olen hakenut apua klinikalta väsymyksen merkkeihin sekä yleiseen ihon hyvinvointiin. Minulle on tehty Oxypro -Velashape sekä IPL-laitehoitoja sekä ihon puhdistusta. Lempituotteeni on MERE Syväpuhdistava naamio ❤️ Parasta on se, että aina hoidon aikana tulee olo ettei tarvitse miettiä mitään ja voi luottaa siihen mitä kasvoille tehdään. Ihana "Minä-hetki".

Inkeri

Olen käynyt Ainola Kauneusklinikalla jo 6 vuoden ajan. Parasta ovat MERE Kemialliset kuorinnat. Hyöty-nautintosuhde on maksimaalinen. On ihanaa, että on joku joka huolehtii ihoni hoidosta. Omakosmetologiin muodostuu henkilökohtainen suhde, joka tekee käynneistä miellyttävät.

Sinikka

Parasta Ainolassa on rauhallisuus ja se että saa apua ihon hoitoon. Minulle on tehty mm. Velashape- sekä HIFU-hoitoja sekä ihonpuhdistusta ja MERE Kemiallista kuorintaa. MERE Virkistävä kasvovesi on lempituotteeni MERE sarjasta. Hoidot ovat ihania. Olen saanut rahalleni vastinetta.

Onerva

Olen ollut Ainolan kanta-asiakkaana jo useamman vuoden ajan. Olen saanut apua kiinteytykseen - miehenikin kehuu ihoa 😉 Minulle on tehty Mikroneulaus- Velashape-Oxypro sekä RF-mikroneulaushoitoja sekä MERE Kemiallista kuorintaa. Lempotuotteitani valikoimasta ovat MERE kasvovesi sekä kuorinta. Parasta Ainolassa on hoidot, pieni hemmotteluhetki itselle.

Marja

Olen tykännyt käydä Ainolan hoidoissa jo pari vuotta. Minulle on tehty ihoa rauhoittavia ja kiinteyttäviä hoitoja. Kun aloitin, toivoin apua couperosaan sekä ikääntymisen merkkeihin. Lempituotteisiini kuuluu mm. MERE Tehokosteuttava naamio. Pidän siitä, että tuotteet ovat sopivia ja hyvin testattu Hinta-laatusuhde on paikallaan. Hoitoon tullessa hetki on virkistävä ja rauhallinen.

Tanja

Olen käynyt säännöllisesti hoidoissa 3 vuoden ajan. Ihoni oli kuiva ja etenkin suun ympärillä on ollut kipeitä tulehduksia. Ihon kuivuutta ja punoitusta on saatu hoidettua hyvin eikä paikallisia tulehduksia ja näppyjä ole kuin harvoin. Minulle on tehty Oxypro - ja IPL-laitehoitoja sekä Rf-mikroneulausta. Lempituotteitani MERE-sarjasta ovat suojakertoimiset päivävoiteet, Maxinadin voide ja Tehokosteuttava naamio/voide. Ainolassa saa pitkäjänteistä ammattitaitoista ihon hoitoa. Ei luvata ihmettä yhdellä hoitokerralla ja hoitosuunnitelmaa muutetaan ihon tarpeiden mukaan. Parasta klinikalla on hyvä sijainti, ammattitaito ja osaaminen ❤️

Maria

Olen käynyt säännöllisesti hoidoissa jo 5 vuotta. Minulle on tehty mm. HIFU -veitsetöntä kasvojenkohotusta sekä erilaisia laitehoitoja ja happohoitoja. Olen huomannut ihoni olevan vähemmän pintakuiva ja enemmän kirkkaampi. Iho on ollut nyt kiinteämpi ja juonteet ovat pehmentyneet. Tykkään MERE-sarjan Virkistävästä kasvovedestä sekä Hunaja-meripihkakuorinnasta. Parasta on hoitojen säännöllisyys sekä oma kosmetologini.

Katrin

Olen ollut Ainolan asiakas jo 5 vuoden ajan. Minulle on tehty puhdistavia hoitoja. Aloitin hoidot, koska ihoni oli todella kuiva. Olen saanut apua siihen 🙂 MERE-sarjan tuotteista parhaat ovat mielestäni mm. Hunaja-Meripihkakuorinta ja Virkistävä kasvovesi. Parasta Ainolassa on ystävällisyys ❤️

Riitta

Olen aloittanut hoidot Ainolassa vuonna 2017. Olen tehnyt Velashape, HIFU sekä RF -mikroneulaushoitoja. Huoleni ovat olleet iän mukana tulleet muutokset kuten juonteet, joihin olen saanut apua. Olen huomannut ihoni olevan hoidettu sekä raikas aina hoitojen jälkeen. Lempituotteeni MERE sarjalta ovat MERE Virkistävä kasvovesi sekä MERE Hunaja-meripihka kuorintavoide. Koen olevani ammattilaisen luotettavassa hoidossa ja on ihanaa, kun kosmetologi kertoo mitä tekee ja miten hoito vaikuttaa.

Hanna

Aloitin hoidot Ainolassa pari vuotta sitten ihon kosteuden, kimmoisuuden sekä tasaisuuden parantamiseksi. Olen saanut apua - iho tuntuu paksummalta, samettimaisemmalta sekä ihon kirjavuus on vähentynyt. Kosmetologi Meeli on suositellut minulle couperosaa parantavaa IPL valoimpulssihoitoa sekä kiinteyttävää Velashape -hoitoa. Lempituotteeni ovat kaikki MERE seerumit ❤️ Suosittelen Ainolaa koska klinikalla on monipuoliset laitteet ja välineet. Yhdessä hoitajan kanssa tehtävässä hoitosuunnitelmassa saadaan räätälöityä juuri minulle tarpeellinen hoitopaketti, joka antaa pitkäkestoista hyötyä. Parasta on hoitokuurien pitkäjänteisyys sekä lämpimillä käsillä tehty kasvohieronta! Kiitos Meeli❤️

Sari

Olen käynyt säännöllisin väliajoin Ainolassa vuodesta 2015. Minulle on tehty kaikkia mahdollisia hoitoja; HIFU hoitoa kiinteytykseen, Velashape hoitoa ihon uudistamiseen sekä elvyttämiseen sekä mikroneulausta ihon kirkastamiseen sekä couperosan hoitoon. Tällä hetkellä kokeilussa on uusi RF -mikroneulaushoitosarja. Koen, että olen saanut paljon apua vuosien aikana, mutta silti on vielä tehtävää. Lempituotteeni MERE sarjalta on MERE Puhdistusmaito, siinä on taivaallinen tuoksu! Klinikka tarjoaa monipuoliset hoidot. Laitteita koko ajan uudistetaan joten jokaiselle ihotyypille löytyy jotain. Parasta Ainolassa on ihana henkilökunta❤️

Kanta-asiakkaana vuodesta 2016. Asiakkaalle on tehty Velashape sekä Oxypro laitehoitoja. Asiakas kokee, että on saanut apua ihonhoitoon ja klinikalla on vastattu asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Asiakas kehuu meidän tarjous kampajoita tuotteisiin kuten joulu ja naistenpäivä. Asiakkaan lempi tuote on MERE:n Hyalyroniseerumi. Vaikka klinikka on hintava niin asiakas silti suosittelee meitä. Ei ruuhkaa tai hälinää. Asiakaspalvelu, tuotteet ja muut