Laitehoidot

FRAKTIONAALINEN RF-MIKRONEULAUS

Fraktionaalisessa RF-mikroneulauksessa energia hajotetaan isommalle alalle murto-osina pistemäisesti, joka vaikuttaa laajemmalle alueelle sekä syvemmälle ihossa kuin normaali RF-mikroneulaus. Radiofrekvenssin lämpöenergia pääsee hoidon aikana vaikuttamaan ihon sisään dermiskerroksen kollageeni- ja elastiinisäikeisiin. Fraktionaalinen hoito on tehokkaampi menetelmä kuin tavallinen RF-mikroneulaus. Hoidon alussa asiakkaan iho puudutetaan, jolloin toimenpide on miellyttävämpi. Tehot ja syvyys valitaan asiakkaan ihon mukaan. Kosmetologi käy hoidon lopuksi asiakkaan kanssa läpi kotihoito-ohjeet. Fraktionaalinen hoito sopii iholle jossa on esimerkiksi syviä arpia, pigmenttiä tai silloin kun iho on todella isohuokoinen ja paksu. Fraktionaalista neulausta tehdään iholle 1kk:n välein, esimerkiksi 5 tai 7 kerran sarjana.

Hoidon voi myös tehdä neulattomasti. Neulaton vaihtoehto sopii herkemmälle ja ohuemmalle iholle. Hoitopäässä ei tällöin käytetä neuloja ollenkaan vaan keskitytään radiofrekvenssin vaikutukseen. Neulatonta hoitoa voi tehdä esimerkiksi 1 viikon välein tehostetusti 5-7 kertaa.

RF-MIKRONEULAUS

Uusi RF-mikroneulaus menetelmä yhdistää mikroneulauksen ja radiofrekvenssienergian yhdistelmähoidoksi, joka vie ihonhoidon täysin uudelle tasolle.Hoidossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssin tehokkuus yhdessä, joka hoitaa ihoa vieläkin tehokkaammin.
Hoitolaitteella saadaan neulaus ja radiofrekvenssi määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen. Hoidon aikana ihossa yleensä tuntuu pientä pistelyä ja lämpöä.
Hoito lisää radiotaajuisen energian elementin perinteiseen mikroneulausmenettelyyn.

RF-energia johdetaan pienten neulojen kautta ihoon, joka käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon. Hoidolla voidaan monipuolisesti hoitaa eri ihotyyppejä.

Hoidon edut:

—Kiinteyttää ja napakoittaa ihoa
—Pehmentää juonteita ja ryppyjä
—Tasoittaa ihon värieroja ja pigmenttiä
—Tasoittaa arpikudosta
—Kirkastaa väsyneen ihon
—Uudistaa ihoa, jolloin verenkierto paranee ja ihon oma hehku saadaan takaisin
—Syväkosteuttaa ihoa
—Auttaa hoitamaan laajentuneita ihohuokosia

Sarjahoidolla saadaan tehokkaimmat tulokset. Suosittelemme 3-6 hoidon pakettia, joka tehdään esimerkiksi 1-2 viikon välein. Sen jälkeen on hyvä tehdä ylläpitäviä hoitoja. Hoidon voi ottaa myös kertaluontoisena tehohoitona.

HYDROGEN OXYGEN

Uusi Oxygen -laite on markkinoiden tehokkain menetelmä ihonpuhdistukseen ja ihon elvyttämiseen. Laitteeseen kuuluu 7 eri hoitopäätä, joilla saamme hoidettua ihon eri tarpeita. Hoidossa yhdistyy ihon puhdistaminen, kirkastaminen sekä elvyttäminen. Hoito kuitenkin räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi.

1. Hydro dermabrasion

Puhdistaa huokosia ja musta- ja valkopäitä, tasoittaa ihon väriä sekä kuorii kevyesti ihon pintaa. Käytössä on 4 erilaista liuosta sekä hoitopäätä, jotka valitsemme ihon tarpeiden mukaan.

2. RF kuuma ja kylmäpää

RF-hoitopäässä viileä radiofrekvenssi pääsee syvemmälle ihoon vaikuttamaan lisäen kollageenin muodostumista ihoa kosteuttaen. Viileä suojaa ihoa liian voimakkaalta kuumenemiselta. Kylmäpää itsessään supistaa huokosia, rahoittaa ihoa sekä vähentää punaisuutta.

3. Polymeerinen sumutussuihke

Neste muuttaa muotoaan polymeeriseksi pienimolekyyliseksi suihkeeksi. Suihke on pieniä hiukkasia sisältävää nestettä, jota suihkutellaan iholle kosteuttaen sekä elvyttäen ihoa.

4. Ultraääni

Ultraääni saa värähtelyllään aikaan ihon syvän puhdistuksen samalla imeyttäen geelin vaikuttavia ainesosia syvälle ihoon kosteuttaen sekä rauhoittaen.

5. Kaksisuuntainen RF

Kiinteyttävä bipolaarinen RF kiinteyttää paikallisesti kasvojen eri alueita.

6. Ultraääni ihonpuhdistus

Korkeataajuinen UA puhdistaa ihoa syvältä ja auttaa puhdistamaan huokosia tehokkaasti. Ultraäänipuhdistaja poistaa ihosta täysin kivuttomasti liiallista talia, kuorii ihoa kevyesti ja voi toimia jopa mustapäiden poistamiseen. Laite sopii yleensä herkemmällekin iholle ja on oikein käytettynä hellävarainen.

7. HD -ihoanalyysi

Teräväpiirtoinen ihontunnistin käyttää teräväpiirtokameraa, jossa on 5 000 000 pikseliä. Se kuvaa ihoa erittäin tarkasti näyttäen jokaisen huokosen, juonteen, pigmentin sekä epäpuhtauden. Kameran avulla voimme ottaa ihosta kuvan ennen ja jälkeen kasvohoidon ja vertailla kuvia keskenään. 

VELASHAPE

VelaShape Plus -hoidon perustarkoitus on lisätä ja tehostaa ihon oman kollageenin muodostumista. Hoitotapa auttaa myös entsyymitoiminnan aktivoimiseen, verenkierron parantamiseen ja kuona-aineiden tehokkaaseen poistumiseen kudoksista.

Hoitolaitteen teho perustuu radioaalto-energiaan, joka lämmittää ja aktivoi ihon syvempiä kerroksia. VelaShape Plus -hoidon tulokset näkyvät nopeasti, ja iho on tasaisempi, kiinteämpi ja selkeästi vähempijuonteinen. Lempeän radiofrekvenssin vuoksi laite siloittaa näkyvästi olemassa olevat rypyt ja juonteet.

MERE - KEMIALLINEN KUORINTA

Happokuorinnoissa käytämme MERE -kuorintoja, joita on neljää erilaista. Asiakkaan ihon mukaan valitsemme sopivan liuoksen. Hoidossa iho lähtee kuoriutumaan sekä uusiutumaan. Happokuorinnat auttavat mm. Ihon kuivuuteen, punaisuuteen, tukkeutumaan ja epäpuhtauksiin, pigmenttiin ja arpikudokseen, kiinteytykseen ja juonteiden pehmentymiseen sekä ihon kirkastamiseen.

Hoito on turvallinen ja hellävarainen. Hoitoa voi tehdä 1-4 viikon välein sarjahoitona, riippuen ihon tarpeista.

MERE kuorintaa on neljää erilaista;

– Ikääntyvän ihon kuorinta
– Couperosa ihon kuorinta
– Epäpuhtaan ihon kuorinta
– Pigmentti/epätasaisen ihon kuorinta

HAPOT:

Mantelihappo: Tasoittaa hyperpigmentaatiota, vähentää seborreaa, comedoja ja aknen jälkiä.
Glykolihappo: Syvemmät kudokset, edistää solujen uusiutumista, kirkastava ja juonteita madaltava.
Salisyylihappo: Syväpuhdistaa huokosia, tasapainottaa ihon pH-arvoa, ehkäisee tulehduksia ja vähentää talituotantoa. Sopii ruusufinnin ja aknen hoitoon.
Azelaiinihappo: Bakteereja tuhoava, tulehduksia parantava.
Kojichappo: UB-säteilyn aiheuttavaa melaniinin tuotantoa estävä, tasoittaa hyperpigmentaatiota, kirkastaa arpia ja kesakoita ja auttaa pigmenttimuutoksiin.
Lactichappo: Kosteuttava ja kuoriva keventää ja kirkastaa ihoa.
Kanelihappo: Suojaa vapailta happiradikaaleilta, korjaa ihovaurioita ja estää valovaurioita. Tasapainottaa antioksidanttien toimintaa.
Malichappo: Omenahappo eli Aha -hedelmähappo. Kuiva vaurioitunut iho, stimuloi ihon joustavuutta ja lisää kollageenin tuotantoa ja säätelee ihon pH-tasapainoa.

OXY PRO FACIAL

Oxy Pro -happilaite on saanut inspiraationsa luonnollisista kuumavesilähteistä, joiden tiedetään parantavan ihon hapenottokykyä. Stimuloimalla tätä vaikutusta saadaan iho vastaanottamaan happea käsitellylle alueelle. Kun hapenottokyky paranee, samanaikaisesti tapahtuva ihon kuorinta luo optimaalisen ympäristön tärkeiden ravintoaineiden imeytymiselle sekä hoidon aikana että sen jälkeen. Hoidon aikana radiofrekvenssi aktivoi kollageenin ja elastiinin dermis-kerroksessa, joka tuntuu ja näkyy ihon välittömänä pehmentymisenä ja kiinteytymisenä.

Oxy Pro -laitehoito mahdollistaa samanaikaisesti toteutuvan kuorinnan, imeytymisen ja ihon ravitsemisen sekä happihoidon.

Oxy Pro -laitehoidon vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Kiinteytyminen ja kosteutuminen tuntuvat heti ja kuolleen pintasolukon poistuminen antaa iholle kuulautta.

Laitehoidon ansiosta hyperpigmentaatio vähenee ja huokoset pienenevät.

IMG_0250

IPL – VALOIMPULSSILAITE

IPL (intense pulsed light) tarkoittaa hoitoa voimakkailla valoimpulsseilla.  Klinikallamme hoitoa tehdään pääsääntöisesti couperosan sekä ikääntymismuutoksien hoitamiseen. IPL hoitoa ei tehdä kesäisin, tai jos asiakas on ollut tai menossa aurinkoon. IPL hoitoa on hyvä tehdä säännöllisesti, esimerkiksi 5-7 hoitokerran sarjana. 

AKNE

Valoimpulssihoito auttaa tulehtunutta ihoa poistamalla tulehdusta, rauhoittamalla talirauhasten toimintaa ja näin vähentämällä talineritystä. Hoidolla on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa.

PIGMENTTI

Hoito auttaa vaalentamaan uv-säteilystä, ikääntymisestä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat entisestään ja seuraavan 1-2 viikon aikana vaalenevat tai jopa häviävät kokonaan.

COUPEROSA

Valoimpulssin tuottama lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa ja poistaa punakkuutta. 

IKÄÄNTYMISMUUTOKSET

Valoimpulssin tuottama lämpö stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastisuutta, jolloin iho vahvistuu,  kiinteytyy, sekä juonteet ja rypyt madaltuvat. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta ja  pehmeämmältä ja iho jatkaa kollageenin tuotantoa kuukausin ajan. 

IPL KARVOJENPOISTOON

IPL laitteella voi myös tehdä karvojenpoistoa. Teho perustuu aktiivivaiheessa olevan karvan pigmenttiin. Valoimpulssi imeytyy vain tummaan pigmenttiin. Hoito on tehokkain mitä vaaleampi iho on ja mitä tummemmat karvat ovat. Hoito ei tehoa harmaaseen eikä vaaleaan karvaan (ei pigmenttiä). Usein hoidon tulokset eli karvattomuus on pysyvää tai ainakin kestää monia vuosia. On kuitenkin otettava huomioon eri tekijöitä esim. hormonaaliset tekijät ja lääkkeet, mitkä voivat aiheuttaa uuden karvankasvun hoidetulla alueella.

DIODI

Diodi on lasermenetelmä, jolla poistetaan pintaverisuonia. Diodi kuumentaa verisuonten hemoglobiinin ja saa aikaan suonirakenteiden tuhoutumisen. Elimistön puolustusjärjestelmä poistaa hajonneet suonirakenteet parin viikon kuluessa. Laser soveltuu ohuiden punaisten hiussuonien hoitoon.

Hoitoa on hyvä tehdä sarjana, mutta klinikkamme asiakkaat voivat usein myös käyttää 1-2 kertaa hoitopaketistaan laserointiin.

Olemme erittäin kiitollisia kaikkien asiakkaiden palautteesta

“Aloitin hoidot Ainolassa pari vuotta sitten ihon kosteuden, kimmoisuuden sekä tasaisuuden parantamiseksi. Olen saanut apua – iho tuntuu paksummalta, samettimaisemmalta sekä ihon kirjavuus on vähentynyt. Kosmetologi Meeli on suositellut minulle couperosaa parantavaa IPL valoimpulssihoitoa sekä kiinteyttävää Velashape -hoitoa. Lempituotteeni ovat kaikki MERE seerumit Suosittelen Ainolaa koska klinikalla on monipuoliset laitteet ja välineet. Yhdessä hoitajan kanssa tehtävässä hoitosuunnitelmassa saadaan räätälöityä juuri minulle tarpeellinen hoitopaketti, joka antaa pitkäkestoista hyötyä. Parasta on hoitokuurien pitkäjänteisyys sekä lämpimillä käsillä tehty kasvohieronta! Kiitos Meeli!” – Hanna

“Olen aloittanut hoidot Ainolassa vuonna 2017. Olen tehnyt Velashape, HIFU sekä RF -mikroneulaushoitoja. Huoleni ovat olleet iän mukana tulleet muutokset kuten juonteet, joihin olen saanut apua. Olen huomannut ihoni olevan hoidettu sekä raikas aina hoitojen jälkeen. Lempituotteeni MERE sarjalta ovat MERE Virkistävä kasvovesi sekä MERE Hunaja-meripihka kuorintavoide. Koen olevani ammattilaisen luotettavassa hoidossa ja on ihanaa, kun kosmetologi kertoo mitä tekee ja miten hoito vaikuttaa.” – Riitta

“Olen käynyt säännöllisin väliajoin Ainolassa vuodesta 2015. Minulle on tehty kaikkia mahdollisia hoitoja; HIFU hoitoa kiinteytykseen, Velashape hoitoa ihon uudistamiseen sekä elvyttämiseen sekä mikroneulausta ihon kirkastamiseen sekä couperosan hoitoon. Tällä hetkellä kokeilussa on uusi RF -mikroneulaushoitosarja. Koen, että olen saanut paljon apua vuosien aikana, mutta silti on vielä tehtävää. Lempituotteeni MERE sarjalta on MERE Puhdistusmaito, siinä on taivaallinen tuoksu! Klinikka tarjoaa monipuoliset hoidot. Laitteita koko ajan uudistetaan joten jokaiselle ihotyypille löytyy jotain. Parasta Ainolassa on ihana henkilökunta.” – Sari