OXY PRO Facial

Oxy Pro -happilaite on saanut inspiraationsa luonnollisista kuumavesilähteistä, joiden tiedetään parantavan ihon hapenottokykyä. Stimuloimalla tätä vaikutusta saadaan iho vastaanottamaan happea käsitellylle alueelle. Kun hapenottokyky paranee, samanaikaisesti tapahtuva ihon kuorinta luo optimaalisen ympäristön tärkeiden ravintoaineiden imeytymiselle sekä hoidon aikana että sen jälkeen. Hoidon aikana radiofrekvenssi aktivoi kollageenin ja elastiinin dermis-kerroksessa, joka tuntuu ja näkyy ihon välittömänä pehmentymisenä ja kiinteytymisenä.

Oxy Pro -laitehoito mahdollistaa samanaikaisesti toteutuvan kuorinnan, imeytymisen ja ihon ravitsemisen sekä happihoidon.

Oxy Pro -laitehoidon vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Kiinteytyminen ja kosteutuminen tuntuvat heti ja kuolleen pintasolukon poistuminen antaa iholle kuulautta.

Laitehoidon ansiosta hyperpigmentaatio vähenee ja huokoset pienenevät

VelaShape Plus -hoidon perustarkoitus on lisätä ja tehostaa ihon oman kollageenin muodostumista. Hoitotapa auttaa myös entsyymitoiminnan aktivoimiseen, verenkierron parantamiseen ja kuona-aineiden tehokkaaseen poistumiseen kudoksista.

Hoitolaitteen teho perustuu radioaalto-energiaan, joka lämmittää ja aktivoi ihon syvempiä kerroksia. VelaShape Plus -hoidon tulokset näkyvät nopeasti, ja iho on tasaisempi, kiinteämpi ja selkeästi vähempijuonteinen. Lempeän radiofrekvenssin vuoksi laite siloittaa näkyvästi olemassa olevat rypyt ja juonteet.

High Intense Focused Ultrasound

HIFU (High Intense Focused Ultrasound) kohottaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman pistoksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Laitteen teho perustuu ihon syvimpien kerroksien kollageenituotannon aktivoimiseen ultraäänellä.

HIFU-hoito sopii täydellisesti ikääntyvän ihon korjaamiseen ja elvyttämiseen. Tulokset ovat näkyviä välittömästi, mutta koska ihon oma kollageenituotanto aktivoituu, hoidon vaikutukset ovat pitkäaikaisia. Tämän ansiosta ihon kiinteytyminen jatkuu ylläpitohoitojen myötä vuosia eteenpäin.

Hoito on hellävarainen ja toimenpiteenä nopea riippuen hieman hoidettavan alueen laajuudesta. Yleensä kasvojen, kaulan ja tai dekolteen alueelle tehtävä yksittäinen toimenpide kestää 20-50 minuuttia.

IPL – valoimpulssilaite

Valoimpulssihoito parantaa tutkitusti ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti. Koska hoito vaikuttaa myös ihohuokosten kokoon, sen käyttö auttaa merkittävästi ja hyvin tuloksin aknen hoidossa. Samalla valoimpulssihoito vähentää ihon rasvantuotantoa.

IPL-valoilmpulssihoitoa käytetään myös ihokarvojen poistoon.

Elvyttävä, tasoittava ja kirkastava mesoterapia/mikroneulaus

Mikroneulaus on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla, tuottaen samalla kollageenia ja elastiinia. Mesoterapia mikroneulauksella on veitsetön vaihtoehto, jolla saadaan aikaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.

Kemiallinen kuorinta

Syväkirkastava ja ihoa uudistava kemiallinen kuorinta (yhdistelmä).

Mantelihappo: Tasoittaa hyperpigmentaatiota, vähentää seborreaa, comedoja ja aknen jälkiä.
Glykolihappo: Syvemmät kudokset, edistää solujen uusiutumista, kirkastava ja juonteita madaltava.
Salisyyli happo: Syväpuhdistaa huokosia, tasapainottaa ihon Ph arvoa, ehkäisee tulehduksia ja vähentää talituotantoa. Sopii ruusufinnin ja aknen hoitoon.
Azelaiini happo: Bakteereja tuhoava, tulehduksia parantava.
Kojichappo: UVB säteilyn aiheuttavaa melaniinin tuotantoa estävä, tasoittaa hyperpigmentaatiota, kirkastaa arpia ja kesakoita ja auttaa pigmenttimuutoksiin.
Lactichappo: Kosteuttava ja kuoriva keventää ja kirkastaa ihoa.
Kanelihappo: Suojaa vapailta happiradikaaleilta, korjaa ihovaurioita ja estää valovaurioita. Tasapainottaa antioksidanttien toimintaa.
Malichappo: Omenahappo eli Aha hedelmähappo. Kuiva vaurioitunut iho, stimuloi ihon joustavuutta ja lisää kollageenin tuotantoa ja säätelee ihon pH tasapainoa.