Veitsetö​n kasvojenkohotus

HIGH INTENSE FOCUSED ULTRASOUND ​

THERMATEC

Mitä alueita Thermage hoidolla hoidetaan?

Thermatec eli thermage-menetelmillä voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää ihoa kasvojen, kaulan, silmänympärysihon, vatsan, käsivarsien, reisien sekä pakaroiden alueilla.

Miten hoito toimii?

– Laitteen hoitopää muodostaa radiotaajuisen sähkökentän, joka iskee lämmön kudokseen n. 1-4mm syvyyteen. Ihosolut puolustautuvat lämpöä vastaan muodostamalla lisää kollageenia ihon vahvistamiseksi. Tämä reaktio lisää ihon omaa kollageenia sekä parantaa jo ihossa olevan kollageenin rakennetta. Tuloksena on kiinteämpi ja napakampi iho.  

– Radioaallon johdosta solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu ja näin iho toimii kaiken kaikkiaan paremmin. Radiotaajuuden tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Ihosta tulee raikkaan tasainen ja kiinteä.

– Heti hoidon jälkeen on nähtävissä jo tuloksia, mutta lopullinen tulos nähdään yleensä 3-6kk kuluttua hoidosta. Tulokset voivat kestää vuosia riippuen ihon kunnosta ja ikääntymisprosessista.

– Thermec hoitoa suositellaan tekemään 3 kertaa vuoden aikana. Hoitoa voi tehdä 3-4kk:n välein.

– Hoidossa käytetään 3 eri hoitopäätä; vartalo (16 neliösenttimetrin alue) kasvopää (4 neliösenttimetrin alue) sekä silmänympärysihon hoitopää (0,25 neliösenttimetrin alue). Radioaalto pääsee vartalon- sekä kasvohoitopään alueella n. 4.3mm syvyyteen ja silmienympärysiholla 1.1mm syvyyteen.

 

Miltä toimenpide tuntuu?

– Joka kerta, kun hoitolaite koskettaa ihoasi, tunnet lyhyen viilennyksen, jota seuraa syvä, mutta lyhyt lämmitystunne, jota seuraa toinen viilennystunne. Kuumennustunne on merkki siitä, että ihosi syvissä kerroksissa saavutetaan kollageenin uudelleenmuodostuksen kannalta tehokas lämpötila.

Hoidon jälkeen:

 

– Useimmat asiakkaat palaavat normaaliin elämään heti hoidon jälkeen. Joskus iholla esiintyy tilapäistä punoitusta tai pientä turvotusta hoidon jälkeen, mutta tämä häviää yleensä 24 tunnin kuluessa.

– Ei meikkiä tai voimakasta hikoilua saman päivän aikana.

– Vältä liian voimakkaita puhdistustuotteita ja muita (esimerkiksi happotuotteita) noin viikon ajan. Puhdista iho viileällä vedellä ja suosi hellävaraisia puhdistustuotteita.

– Käytä SPF -suojaa aina ulkona ollessasi.

– Vältä saunomista 1 viikon ajan.

– Pidä hyvää huolta ihon kosteutuksesta ulkoisesti ja sisäisesti. Juo riittävästi vettä. MERE Kosteuttava voidenaamio on erinomainen täsmätuote hoidon jälkeen. Naamiota voi käyttää yövoiteena 1-2 viikon ajan hoidon jälkeen. 

 HIFU (High Intense Focused Ultrasound) kohottaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman pistoksia ja kirurgisia toimenpiteitä. Laitteen teho perustuu ihon syvimpien kerroksien kollageenituotannon aktivoimiseen ultraäänellä.  Toimenpiteessä käytetään mikrofokusoitua, korkeatehoista ultraääntä kasvojen kohottamiseen, kiinteyttämiseen ja nuorentamiseen.

HIFU-hoito sopii täydellisesti ikääntyvän ihon korjaamiseen ja elvyttämiseen. 

– Toimenpiteessä kiristetään ihon alla sijaitsevaa SMAS-kudosta sekä stimuloidaan voimakkaasti ihon fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia.

– Tulokset ovat näkyviä välittömästi, mutta koska ihon oma kollageenituotanto aktivoituu, hoidon vaikutukset ovat pitkäaikaisia. 

– Tämän ansiosta ihon kiinteytyminen jatkuu ylläpitohoitojen myötä vuosia eteenpäin. 

Hoito on hellävarainen ja toimenpiteenä nopea riippuen hieman hoidettavan alueen laajuudesta. Ainola klinikalla teemme hoidon aina kasvojen ja kaulan alueelle, jolloin hoidon kesto on n. 75 minuuttia. HIFU-toimenpiteen jälkeen voit palata takaisin arkirutiineihisi. Mahdollinen punoitus laskee hoitoa seuraavien tuntien aikana.

HIFU-toimenpidettä ennen

Kipuja ja muita epämiellyttäviä tuntemuksia voi ehkäistä ottamalla särkylääkkeen noin puoli tuntia ennen toimenpidettä. Hoito saattaa tuntua jonkin verran, varsinkin alakasvojen alueella. Särkylääkettä suositellaan etenkin, jos on taipumusta päänsärkyyn.

HIFU-toimenpiteen jälkeen

  • Vältä saunomista kahden viikon ajan
  • Vältä kasvojen hieromista kahden viikon ajan
  • Vältä auringossa oloa viikon ajan
  • Hoitoalueen iholle ei saa tehdä laser- tai radiofrekvenssikäsittelyä 15 päivään
  • Huolehdi ihon riittävästä kosteuttamisesta

HIFU-toimenpiteen jälkeen

Energiatyypit
Suurin ero Thermagen ja HIFU:n välillä on energiatyyppi, jota kukin laite käyttää kollageenin tuotannon lisäämiseen. Thermagessa käytetään radiotaajuutta, kun taas HIFU käyttää ultraääntä.