UUDISTAVA JA KIRKASTAVA HAPPOKUORINTA SYKSYYN​

KAIKILLE IHOTYYPEILLE SOPIVA UUDISTAVA JA KIRKASTAVA HAPPOKUORINTA

Hinta 49€

Tule konsultaatioon ja kasvohoitoon  – autamme Sinua ihosi haasteissa! Ammattilainen valitsee ihosi tarpeiden mukaan viilentävän kangasnaamion tai antioksidanttisen tehokkaan levänaamion.

Hinta sisältää:

 • ihon puhdistuksen ja kuorinnan
 • kosmetologin tekemän kemiallisen kuorinnan
 • ihosi tarpeen mukaisen naamion
 • ihotyypillesi sopivan tehoampullin ja lopputuotteet
 • lahjaksi saat ampullit ja kotihoito-ohjeet

Haluatko hehkuvan ihon syksyksi?
Varaa aikasi nyt ja saat meiltä lahjaksi ihotyypillesi sopivat ampullit ja kotihoito-ohjeet!

  * Tiimimme on Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä.

  Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen ihon pintakerrosta uudistava ja tasoittava hoitomuoto. Kuorinta vaalentaa ja tasoittaa ihoa, mataloittaa juonteita ja ryppyjä sekä muuttaa ihoa kimmoisemmaksi ja heleämmäksi. Se myös tasoittaa ihon väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä ja muita ihon värivirheitä. Kemiallisella kuorinnalla voidaan myös mataloittaa aknearpia. Syksy on parasta vuodenaikaa hoitojen toteuttamiseen.

  Kemiallisessa kuorinnassa ihon pintakerros poistetaan kuorivalla aineella. Kuorinnalla aiheutetaan hallittu ihovaurio, minkä paraneminen johtaa uuden ihon pintakerroksen syntyyn. Kuorinnan iholle aiheuttama positiivinen stressi johtaa kollageenin tuotannon elpymiseen.  Näin ihon pintaa saadaan tasoitettua ja vaurioita korjattua. Hoitomenetelmä sopii lähes kaikille, myös herkkäihoisille.

  Kuorinnan jälkeen ihoon saadaan paremmin imeytettyä tehoaineita. Kemiallisia kuorintoja on erilaisia. Menetelmä valitaan asiakkaan ihotyypin ja hoidon tavoitteen perusteella.

  Ainola Kauneusklinikka on 8 vuoden ajan tehnyt tuloksellisia hoitoja tyytyväisille kanta-asiakkaille, joita on jo yli 7000. Helsingin sydämessä Kluuvissa tarjoamme uusimmat innovatiiviset ratkaisut jokaiseen ihon haasteeseen ja kauneudenhoidon tavoitteeseen.

  SUOSITUKSET

  Olemme innoissamme päästessämme jakamaan kokemuksia ja palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Klinikkamme tavoite on ensiluokkaisen laadukkaiden kauneushoitojen ja asiakaspalvelun tarjoaminen. Kokeneiden ammattilaisten tiimi on omistautunut auttamaan ja tuntemaan Sinut itsesi parhaaksi versioksi. Lue ja ota selvää, mikä tekee meistä monen valitseman kauneusklinikan ja mikä saa asiakkaamme palaamaan aina takaisin.

  Alex

  Olen hakenut apua klinikalta väsymyksen merkkeihin sekä yleiseen ihon hyvinvointiin. Minulle on tehty Oxypro -Velashape sekä IPL-laitehoitoja sekä ihon puhdistusta. Lempituotteeni on MERE Syväpuhdistava naamio ❤️ Parasta on se, että aina hoidon aikana tulee olo ettei tarvitse miettiä mitään ja voi luottaa siihen mitä kasvoille tehdään. Ihana "Minä-hetki".

  Katrin

  Olen ollut Ainolan asiakas jo 5 vuoden ajan. Minulle on tehty puhdistavia hoitoja. Aloitin hoidot, koska ihoni oli todella kuiva. Olen saanut apua siihen 🙂 MERE-sarjan tuotteista parhaat ovat mielestäni mm. Hunaja-Meripihkakuorinta ja Virkistävä kasvovesi. Parasta Ainolassa on ystävällisyys ❤️

  Susanna

  Suosittelen Ainolaa klinikkana. Parasta on rauhallinen tunnelma sekä oma kosmetologini. Olen ollut kanta-asiakkaana vuodesta 2018. Minulle on tehty mm. IPL- Velashape - HIFU - Mikroneulaus - Rf-mikroneulaus - sekä Fraktionaalista mikroneulaushoitoa. Ihostani on tullut eloisampi, tasaisempi sekä kimmoisampi. Olen saanut apua ihon veltostumiseen, juonteisiin sekä sameaan ja kuivaan ihoon.