Etsitkö intensiivistä hoitoa ihosi kokonaisvaltaisen laadun parantamiseksi ja vahvistamiseksi? Tule maksuttomaan konsultaatioon ja ihoanalyysiin – me autamme Sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi! Syyskampanja kaikille uusille asiakkaille!

VÄLITTÖMIEN TULOSTEN TEHOHOITOKOKONAISUUS -

MIKRONEULAUS JA BOTOX

Koroton hinta konsultaatiopäivänä

75€/kk - (900€)

0% korko

*Tarjoushinta on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Kokonaisuus sisältää:

Ainola Kauneusklinikka on 8 vuoden ajan tehnyt tuloksellisia hoitoja tyytyväisille kanta-asiakkaille, joita on jo yli 7000. Helsingin sydämessä Kluuvissa tarjoamme uusimmat innovatiiviset ratkaisut jokaiseen ihon haasteeseen ja kauneudenhoidon tavoitteeseen.


Välittömien tulosten tehohoitokokonaisuus - mikroneulaus ja botox

Syyskuussa julkaisimme uuden hoitokokonaisuuden välittömiin tuloksiin

Neljä 60 minuutin käyntiä ammattitason kasvohoidossa sisältäen:

 • Klinikallemme suunnitellun MERE -tuotesarjan ihonhoitotuotteet kotihoitoon (3 tuotetta)
 • Kasvohoito RF-mikroneulaus -laitteella tasoittamaan ihon sävyä ja parantamaan ihon rakennetta välittömästi
 • Botox yhdelle alueelle
 • Happokuorinta ihon luonnollisen ja nuorekkaan hehkun palauttamiseksi
 • Vitamiineja ravitsemaan sekä tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa
 • Rentouttava ja aineenvaihduntaa edistävä hieronta
 • Ammattilaisen neuvonta ihonhoitoon parhaiden tulosten saavuttamiseksi

Koroton hinta konsultaatiopäivänä 75€/kk - (900€)

Rekisteröidy tästä saadaksesi lisätietoja ja ajan maksuttomaan konsultaatioon!

  * Tiimimme on Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä.

  Konsultaatiopäivänä Sinulla on tilaisuus jatkaa hoitoja ja hyödyntää etumme liittymällä kanta-asiakkaaksi.

  SUOSITUKSET

  Olemme innoissamme päästessämme jakamaan kokemuksia ja palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Klinikkamme tavoite on ensiluokkaisen laadukkaiden kauneushoitojen ja asiakaspalvelun tarjoaminen. Kokeneiden ammattilaisten tiimi on omistautunut auttamaan ja tuntemaan Sinut itsesi parhaaksi versioksi. Lue ja ota selvää, mikä tekee meistä monen valitseman kauneusklinikan ja mikä saa asiakkaamme palaamaan aina takaisin.

  Alex

  Olen hakenut apua klinikalta väsymyksen merkkeihin sekä yleiseen ihon hyvinvointiin. Minulle on tehty Oxypro -Velashape sekä IPL-laitehoitoja sekä ihon puhdistusta. Lempituotteeni on MERE Syväpuhdistava naamio ❤️ Parasta on se, että aina hoidon aikana tulee olo ettei tarvitse miettiä mitään ja voi luottaa siihen mitä kasvoille tehdään. Ihana "Minä-hetki".

  Katrin

  Olen ollut Ainolan asiakas jo 5 vuoden ajan. Minulle on tehty puhdistavia hoitoja. Aloitin hoidot, koska ihoni oli todella kuiva. Olen saanut apua siihen 🙂 MERE-sarjan tuotteista parhaat ovat mielestäni mm. Hunaja-Meripihkakuorinta ja Virkistävä kasvovesi. Parasta Ainolassa on ystävällisyys ❤️

  Susanna

  Suosittelen Ainolaa klinikkana. Parasta on rauhallinen tunnelma sekä oma kosmetologini. Olen ollut kanta-asiakkaana vuodesta 2018. Minulle on tehty mm. IPL- Velashape - HIFU - Mikroneulaus - Rf-mikroneulaus - sekä Fraktionaalista mikroneulaushoitoa. Ihostani on tullut eloisampi, tasaisempi sekä kimmoisampi. Olen saanut apua ihon veltostumiseen, juonteisiin sekä sameaan ja kuivaan ihoon.