Muista nämä kolme vinkkiä, sillä veden juominen yksinään ei riitä kosteuttamaan ihoasi.

1. Jätä iho hieman kosteaksi kasvovedestä ennen seerumin tai kosteusvoiteen levittämistä kasvoille.

Ihmiset usein ajattelevat, että kasvoveden käyttämisestä ei juurikaan ole hyötyä iholle. Kasvoveden säännöllinen käyttö on kuitenkin hyödyllistä monin eri tavoin! Jos tavoitteena on kosteuttaa ihoa, alkoholiton kasvovesi on paras vaihtoehto. Käytä aina puhdistuksen jälkeen kasvovettä ja jätä iho kosteaksi kasvovedestä. Heti tämän jälkeen, käytä seerumia tai ihollesi soveltuvaa kosteusvoidetta. Kasvoveden vesi ja kosteuttavat ainesosat imeytyvät syvälle ihosoluihin. Iho näyttää ja tuntuu heti kirkkaammalta ja kosteutetulta.

2.  Käytä seerumia kosteusvoiteen alla.

Saadaksesi vielä lisäkosteutusta iholle, suosittelemme lisäämään ihotyypille sopivaa seerumia kosteusvoiteen alle. Tämä tuo 10 sekuntia lisää ihonhoitoon, mutta lisää huomattavasti ihon kosteutusta.

3.  Käytä savipohjaisen kasvonaamion sijasta geelipohjaista kasvonaamiota.

Suurin osa kasvonaamioista antaa tuloksia ihollasi, mutta erityisesti geelinaamio edistää ihon kosteutusta. Koska geeleillä on yleisesti matalampi lämpötila, se tuntuu viileältä iholla. Tämä auttaa erityisesti punaisuuteen etenkin kesäisin. Voit käyttää geelinaamiota esimerkiksi joka ilta puhdistuksen jälkeen ennen kuin käytät kosteuttavaa kasvovettä, seerumia ja kosteusvoidetta.