Зарегистрируйтесь здесь!

Olet tervetullut maksuttomaan konsultaatioon kuulemaan lisää laserhoidon mahdollisuuksista. Konsultaatio sisältää myös tarpeen mukaisen kasvohoidon veloituksetta.

Konsultaatio ja kasvohoito eivät sido sinua mihinkään. Jos kiinnostus herää, niin tarjoamme tapaamisen yhteydessä nopean varaajan edun.

Olisiko laser sinulle sopiva ratkaisu? Varaa aikasi jo tänään!

Ilmoittautumislomake:

  Tiimimme on Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä. Nähdään pian kasvohoidon merkeissä!

   

  CO₂-laser hyödyt:

  • Ihon nuorentaminen: Parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta sekä vähentää juonteita (jopa 50%).
  • Arpien parantaminen: Arpien sileämpi ulkonäkö (jopa 70% parannus).
  • Pigmentaation korjaus: Vähentää ja vaalentaa hyperpigmentaatiota (jopa 60% parannus).
  • Löysän ihon kiristäminen: Parantaa ihon kiinteyttä (jopa 40%).
  • Minimaalisesti invasiivinen: Vähemmän invasiivinen toimenpide nopeammalla paranemisella.
  • Muokattava hoito: Säädettävissä yksilöllisiä tuloksia varten.
  • Minimaalinen toipumisaika: Lyhyt palautumisaika.
  • Pitkäaikaiset tulokset: tulokset kehittyvät ajan myötä.

  Huomio: tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti. Kysy ihonhoidon ammattilaiselta henkilökohtaista neuvoa.

  Fraktionaalinen hiilidioksidi (CO₂) laser

  Fraktionaalinen CO₂-laser tuottaa merkittäviä tuloksia ihoa uudistavan valoenergian avulla. Lasersäde on fraktionaalinen eli se jakautuu murto-osiin. Nopea paranemisaika ja pieni komplikaatioriski johtuvat siitä, että osa ihosta jätetään vahingoittumattomaksi. Hoito mahdollistaa huomattavien tulosten saavuttamisen ihon ulkonäön nuorentamisessa. Käytämme erilaisia tekniikoita aknearpien, juonteiden, ryppyjen poistamiseksi ja tehokkaampaan ihon kiristämiseen, laserilla voidaan keskittyä myös silmänympärysihon haasteisiin. Laserilla voidaan parantaa ihonväriä, ihon sävyn laatua, huokosten kokoa ja auringon aiheuttamia vaurioita. Hoidon tekee klinikallamme sairaanhoitaja tai lääkäri.
   
  Hoidon aikana: Hoidon aikana ihossa yleensä tuntuu pientä pistelyä ja lämpöä, ihosta saattaa myös tihkua verta. Kipuja ja muita epämiellyttäviä tuntemuksia voi ehkäistä ottamalla särkylääkkeen noin puoli tuntia ennen toimenpidettä. Kivun lievittämiseksi levitämme iholle puudutetta. Lääkäri tai sairaanhoitaja räätälöi toimenpiteen asiakkaan ihon mukaan.

  Toimenpidepäivänä:

  Käsitelty iho näyttää punaiselta ja turvonneelta. Laserhoidon jälkeen iholla esiintyy pieniä valkoisia pisteitä. Nämä ilmestyvät ihoon johon laser on kohdistuksissa ja ovat normaaleja. Sinut kotiutetaan kevyellä antibakteerisella voiteella. Hoidettu iho on kipeä, kun puudutteen vaikutus loppuu. Voit käyttää tavallisia kipulääkkeitä kivun lievittämiseksi.

  Käsitelty iho vuotaa kirkasta tai hieman kellertävää nestettä ja alkaa muodostaa kalvomaista pintaa. Tulehdusten ehkäisemiseksi ja ihon kosteuden ylläpitämiseksi suorita tämä puhdistus/kosteutustoimenpide:

  · Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti, levitä kämmenille sinulle annetulla ihonpuhdistusvoiteella ja taputtele sitä kevyesti käsitellylle iholle. Älä hiero ihoa. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia.

  · Huuhtele voide pois laimennetulla etikalla (tee pullollinen lisäämällä kaksi korkillista valkoviinietikkaa 2 litraan vettä).

  · Levitä lopuksi ohut kerros esimerkiksi bacibac-voidetta, jotta alue pysyy kosteana. Voit toistaa tämän toimenpiteen 2-3 tunnin välein tai harvemmin riippuen siitä, kuinka nopeasti pinta muodostuu uudelleen.

  1-2 päivää hoidon jälkeen:

  Käsitelty iho näyttää edelleen punaiselta ja turvonneelta, mutta vähitellen vähemmän kuin ensimmäisenä päivänä. Pienet pisteet muuttuvat punaisiksi tai ruskeiksi. Voit käydä suihkussa, mutta älä anna suihkun osua suoraan käsiteltyyn ihoon vaurioiden ja arpien välttämiseksi. Iholla voi esiintyä edelleen kirkasta tai hieman kellertävää nestettä ja kuoriutumista. Tämä on normaalia. Älä revi ihoa. Noudata yllä kuvattua puhdistus-/kosteutustoimenpidettä 2–3 tunnin välein ensimmäisenä päivänä ja enintään 4 kertaa toisena päivänä tai harvemmin riippuen siitä, kuinka usein kalvoa ilmestyy uudelleen. Muista olla hieromatta puhdistusvoidetta, vaan vain taputella sitä.

  Voit suorittaa arjen rutiineja normaalisti, mutta vältä rasittavaa liikuntaa kasvojen hikoilun vähentämiseksi.

  3-4 päivää hoidon jälkeen:

  Ihon turvotus häviää, mutta punoitusta voi edelleen esiintyä ja iho hilseilee. Älä revi ihosta irtoavia hiutaleita tai rupia/pintaa, vaan poista ne toistamalla puhdistus/kosteutustoimenpide. Iho voi kutista ja tavalliset antihistamiinit voivat lievittää tätä.

  5-8 päivää hoidon jälkeen:​

  Iho voi näyttää hieman vaaleanpunaiselta (kuin lievä auringonpolttama), ja kuoriutuminen ja tihkuminen loppuvat nyt. Toista puhdistus/kosteutus vain tarpeen mukaan, riippuen vielä muodostuvasta kalvosta. Voit tarvittaessa käyttää meikkiä peittääksesi käsitellyn alueen.

  Yleistä:

  Vältä suoraa UV-säteilyä 4–6 viikon ajan laserhoidon jälkeen ihonvärimuutosten riskin minimoimiseksi.

  Milloin ja miten hakeutua lääkärin hoitoon

  Kuten edellä on kuvattu, punoitusta ja turvotusta ensimmäisenä päivänä fraktionaalisen CO₂-laserhoidon jälkeen voi esiintyä, sekä hoidetun ihon lievä tai kohtalainen arkuus on normaalia. Jos kuitenkin kohtaat jonkin seuraavista, ota yhteyttä ihotautilääkäriin:

  · Punoitus ja turvotus eivät vähene, vaan pikemminkin voimistuvat ensimmäisten 1-2 päivän aikana, ja kipu muuttuu voimakkaaksi sen sijaan, että se vähitellen paranisi.

  · Verenvuotoa esiintyy, mätä on huomattava, huuliherpes ilmestyy, sinulle kehittyy kuume.

  Ensisijaisesti yritämme järjestää sinulle välittömän tarkistustapaamisen. 

   

  Зарегистрируйтесь здесь!

  Olet tervetullut maksuttomaan konsultaatioon kuulemaan lisää laserhoidon mahdollisuuksista. Konsultaatio sisältää myös tarpeen mukaisen kasvohoidon veloituksetta.

  Konsultaatio ja kasvohoito eivät sido sinua mihinkään. Jos kiinnostus herää, niin tarjoamme tapaamisen yhteydessä nopean varaajan edun.

  Olisiko laser sinulle sopiva ratkaisu? Varaa aikasi jo tänään!

  Ilmoittautumislomake:

   Tiimimme on Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä. Nähdään pian kasvohoidon merkeissä!