Ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!
Hoitoja on tarjolla rajallinen määrä 28.05-30.06! Ole nopea ja varaa omasi! Hoito soveltuu 20+ ikäisille.

ILMAINEN KÄYNTI SISÄLTÄÄ:

  • Ilmaisen 3D-analyysin, jossa kartoitetaan kuvaamalla ihon nykyinen tila sekä tarkastellaan ihon eri kerroksissa näkyviä muutoksia, kuten ihon tasaisuutta, juonteiden syvyyttä, pigmenttimuutoksia sekä ikääntymisen muita merkkejä. (arvo norm. 85 €).
  • Maksuttoman kasvohoidon, jossa käytetään pohjoismaiselle iholle erikseen kehiteltyä luonnonmukaista MERE-kosmetiikkasarjaa. MERE ihonhoitotuotteet koostuvat aktiivisista ainesosista, jotka suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät vaurioitumista sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. (arvo norm. 65€).

Lisäksi käymme läpi asiakkaan ihonhoitotottumukset sekä räätälöimme suositeltavat jatkohoitotoimenpiteet, joilla takaamme asiakkaalle parhaat mahdolliset tulokset. Käynnin kokonaiskesto on 60 minuuttia.

Hoito soveltuu 28+ naisille. Tarjous on voimassa VAIN UUSILLE ASIAKKAILLE!

KOKEMUKSIA

Suosittelen lämpimästi kaikille!

Satu ( Google arvostelu / asiakaskokemus )
Mulla on hyvä kokemus teillä asiakkaana.
Nyt yksi hifu hoito takana, ihanat , todella hoitavat mere- tuotteet kotona. Ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä.
Hifu hoidon toista kertaa odotan innolla , asiantuntevassa ja miellyttävän hoitohenkilökunnan osaavissa käsissä.
Suosittelen lämpimästi kaikille!

Joka kerta jäi erittäin hyvä olo paikasta ja henkilökunnast

Oksana ( Google arvostelu / asiakaskokemus )
Olen käynyt pari kertaa Ainola kauneusklinikalla ja joka kerta jäi erittäin hyvä olo paikasta ja henkilökunnasta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttoi löytämään juuri minulle sopivan hoidon ja tuotteen. Hoidon aikana minulle koko aika kerrottu mitä nyt tehdään, millä aineella ja aineen vaikutuksista.

Luotettavaa palvelua!

Pia ( Google arvostelu / asiakaskokemus )
Ihoni on kiinteytynyt ja olen saanut hoitosarjan jolla iän merkit ovat vähentyneet, ihon hoidon ylläpito on selkeää. Asiantunteva hoitajani saa tuloksia, hän tuntee tuotesarjat ja hoitojen vaikutukset sekä osaa kertoa niistä ymmärrettävästi. Luotettavaa palvelua!

Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa

Kristiina Arala ( www.kokemuksia.fi )
Tänne on helppo ja mukava tulla. Jo aulassa on sellainen mukava ja tuttavallinen olotila. Ei tarvitse jännittää, koska tietää mitä tapahtuu. Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa ja osaavaa

Kristiina kokemuksia Ainola Kauneusklinikasta

0

Asiakkaat

0

Vuoden kokemus