Ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!

Tammikuussa Ainola Kauneusklinikka tarjoaa rajoitetun määrän ILMAISIA Kosteuttavia LAITEHOITOJA, ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!
Olen lukenut ja hyväksynyt Ainola Kauneusklinikan rekisteriselosteen.

KOKEMUKSIA

ILMAINEN KOSTEUTTAVA LAITEHOITO SISÄLTÄÄ!

ILMAINEN Kosteuttava LAITEHOITO!

Tammikuussa Ainola Kauneusklinikka tarjoaa rajoitetun määrän ILMAISIA Kosteuttavia LAITEHOITOJA, ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!

Kosteuttava laitehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Mikäli ihosi on harmaa ja eloton, saa hoito kasvojen ihon sävyn elpymään ja näyttämään jälleen eloisalta. Kosteuttava laitehoito hyödyntää ultaääntä , ultraäänihoidolla päästään vaikuttamaan ääniaaltojen avulla syvemmälle ihoon Tuloksia on huomattavissa jo yhden hoitokerran jälkeen.

Hoidossa käytetään pohjoismaiselle iholle suunnattua luonnonmukaista MERE-kosmetiikkasarjaa. MERE ihonhoitotuotteet koostuvat sekä uusimmista että perinteisimmistä tehokkaista ainesosista. Tuotteet suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät vaurioitumista sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Laitehoitoon sisältyy 30 minuutin konsultaatio, jossa kartoitetaan ihon kunto, käydään läpi asiakkaan ihonhoitotottumukset sekä räätälöidään iholle suositeltavat jatkohoitotoimenpiteet. Hoidon kokonaiskesto 60min!

Hoito soveltuu 28+ naisille. Hoidossa käytetään Ainola Kauneusklinikka anti-age -tuotesarjaa. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

0

Vuoden kokemus

0

Asiakkaat