Auringon tiedetään olevan yksi merkittävimmistä yksittäisistä ihoa vanhentavista tekijöistä, kun puhumme vanhenevan ihon hoidosta emme missään nimessä puhu ikä-haarukasta yli 40 tai yli 50 vuotiaat. ihon vanhenemis prosessi alkaa jo 25 ikävuoden kieppeillä, vaikka iho vaikuttaisikin silminnähden vielä nuorekkaalta, voi vanhenemisprosessin alkuvaiheessa ihossa huomata pieniä ja hiuksenhienoja muutoksia

Muutokset johtuvat useimmiten ihon kuivuudesta ja siitä, että kollageeni- ja elastiinisäikeet alkavat menettää kimmoisuuttaan, näin ollen myös solujen uusiutumiskyky heikkenee iän myötä.

Näin myös auringon UV-säteilyn vanhentava vaikutus alkaa näkyä iholla. Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän auringon aiheuttamat muutokset kiirivät iholle: ihon pinta on “nahkamainen”, siinä on selkeitä ryppyjä ja  pigmenttimuutoksia , ihosta saattaa muodostua reaktioherkempi  ja ihon elastisuus eli kimmoisuus heikkenee.

Älä pelkää ikääntymistä – huolehdi ihostasi

Ihon ikääntymistä ei kuitenkaan pitäisi pelätä, voit vaikuttaa siihen omilla ihonhoitotoimenpiteilläsi. Vanhenemisprosessia ei voi pysäyttää, mutta sitä voi hidastaa ja vähentää näkyviä ihon vanhenemisen merkkejä .

Yksi tärkeä asia on siis ihon suojaaminen auringolta ja ihon säännöllisten hoito rutiniien ylläpitäminen myös kesäaikana.

Me täällä Ainola Kauneusklinikalla suosittelemme joka päivä käytettäväksi

MERE Soothing and Hydrating Day Cream SPF 30 joka  tarjoaa ihollesi tarvittavan suojan auringon aiheuttamaa poltetta, kuivuutta ja halkeilua vastaan. MERE Soothing and Hydrating Day Cream SPF 30 toimii päivävoiteena lisätyllä SPF 30-suojakertoimella. Voiteen korkealaatuiset pehmittävät ainesosat antavat iholle kosteutta. Oktyylimetoksisinnamaatti ja sinkkioksidi suojaavat auringolta. Tuotetta käytetään samalla tavalla kuin tavallista kosteutusvoidetta ja lisätään tasaisin väliajoin, mikäli auringossa tulee oleiltua pidempään.

Päivittäinen puhdistus on kesäaikaan myös erittäin tärkeää, sillä iho erittää normaalia enemmän talia ja hikoilee. Ihon pinnalle kertyy likaa, joka pitää päivän päätteeksi ehdottomasti puhdistaa.  Päivittäiseen puhdistukseen suosittelemme:  MERE Pearlescent Cleanseriä Joka on hellävarainen iholle koostumksensa ja aineosien ansiosta, mutta tehokkaasti puhdistava, MERE Pearlescent Cleanser:ssä käytetään ihoa helliviä saippuoita, Bergamottia joka tasapainotaa ihon ph arvoa ja pitää ihon pinnan pehmeänän sekä  helmiäismäisellä kiillolla varmistaa mielyttävän puhdistuksen ja virkistävän tuloksen.

Yövoiteeksi suosittelemme MERE – De – Stressing Night Cream Koska ihomme jatkuvasti altistuu fysioligiselle ja ympöristöstä johtuvalle stressille, on tärkeetä suojata ihoa yöllä  ja vähentää niiden aiheuttamaa haittaa, ylläpitääksemme ihon terveyden ja välttyäkseen ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Vahvistaaksemme ihon luonnollista suojakerrosta, MERE De – Stressing Night Cream:ssä käytetään peptidejä, jotka nostavat ja ylläpitävät ihon luonnollista puolustuskykyä.

MERE De – Stressing Night Cream nostaa ihon puolustuskykyä stimuloimalla lämmönkestäviä proteinejä tai stressiproteinejä, mikä auttaa vastustamaan tulehduksia ja nostmamaan stressinsietokykyä. Näin saamme iho näyttämään levänneeltä ja hehkuvalta myös päivällä

Vaikka iho ei kesällä tuntuisikaan kiristävältä, on silti tärkeää lisätä kosteutta ja vahvuutta iholle myös kesäaikana, jolloin iho voisi paremmin myös talvella. Säännöllisillä kosmetologikäynneillä taataan ihon ympärivuotinen hyvinvointi.

Auringon rasittamalle iholle suosittelemme ehdottomasti  OxyPro –laitehoitoa joka  on todistetusti tehokas hoito, ja tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Laitehoito sopii erityisesti herkälle,kuivalle, ikääntyvälle ja ongelmaiholle sekä epäpuhtaan hoitoon. OxyPro hoito hellii myös auringon rasittamaa ihoa. Laitteen avulla saadaan tehostettua tuotteiden imeytymistä ja kylmähoidolla rauhoitettua auringon punoittamaa ja ärsyttämää ihoa. Hoito voidaan vielä viimeistellä happisuihkulla joka virkistää väsyneimmänkin ihon kesän rasitusten jäljiltä.

Mikäli haluat tutustua OxyPro laitehoitoon, on sinulla mahdollisuus varata aika ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa käymme läpi ihosi kunnon, kartoitamme ongelmakohdat ja räätälöimme iholle sopivan jatkohoito suunnitelman sekä teemme hoidon oxypro laitteella meren kosmetiikka tuotteita käyttäen.

Iloista kesää ja huolehditaan ihostamme myös kesällä!

Terveisin

Ainola kauneusklinikka