Hoitoja on tarjolla rajallinen määrä 11.06-31.07! Ole nopea ja varaa omasi! Hoito soveltuu 25+ ikäisille.

Ainola Kauneusklinikka tarjoaa nyt myös esteettisiä pistoshoitoja!

Hoitoja on tarjolla rajallinen määrä!

  • Kasvojen pistoshoidoilla korjataan vähäisiä tai varhain ilmaantuvia muutoksia, jotka liittyvät ikääntymiseen. Hoidot ovat leikkauksia huomattavasti kevyempi vaihtoehto!
  • Pistoshoidon jälkeen kasvoilla on vähemmän juonteita ja iho on hyväkuntoinen!
  • Toimenpiteet ovat nopeita ja helppoja eikä toipumisaikaa juuri tarvita!
  • Täyteaineinjektiohoidoilla voidaan tasoittaa ja täyttää juonteita kasvojen iholla.
  • Toimenpiteessä vaikuttavaa ainetta, esim. Botoxia tai hyaluronihappoa, pistetään ohuella neulalla ihon alle.
  • Pistoshoitojen vaikutukset säilyvät kasvoilla muutamia kuukausia; vaikutusaika on jokaisella yksilöllinen. Toimenpide voidaan tehdä puudutuksessa.

Ainola Kauneusklinikka tarjoaa nyt mahdollisuuden myös injektiohoitoihin. Hoidon toteuttavat kanta-asiakkaille pistoshoitoihin erikoistuneet lääkäri ja sairaanhoitajat. Klinikallamme lääkäri vastaa myös täyteainehoidoista. Injektiohoidot silottavat juonteita ja poistavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suoritamme toimenpiteet usean vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla!

Ainola Kauneusklinikka tarjoaa käynnin yhteydessä ilmaisen happihoidon sinulle, joka tarvitset ihon tehohoitoa! OxyPro -hoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Hoito auttaa stimuloimaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Se auttaa myös parantamaan verenkiertoa sekä silottaa juonteita ja ryppyjä.

Hoidossa käytetään pohjoismaiselle iholle suunnattua luonnonmukaista MERE -kosmetiikkasarjaa.
MERE -ihonhoitotuotteet koostuvat sekä uusimmista että perinteisimmistä tehokkaista ainesosista. Tuotteet suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät vaurioitumista sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Hoidon kesto on 30 minuttia ja hoito alkaa kasvojen alkupuhdistuksella, jonka jälkeen käytetään OxyPro -laitetta.

Kasvohoitoon sisältyy myös 30 minuutin konsultaatio, jossa kartoitetaan ihon kunto, käydään läpi asiakkaan ihonhoitotottumukset sekä räätälöidään iholle suositeltavat jatkohoitotoimenpiteet. Hoidossa käytetään Ainola Kauneusklinikan anti-age -tuotesarjaa.

Jokainen kasvohoitoon osallistunut saa kangasnaamion, joka on ihana lisä ihonhoitoon kotona.

Ilmaisia pistoskonsultaatioita ja hoitoja on rajallinen määrä. Ole nopea ja varaa omasi!

Kasvohoidon arvo on 99€. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu ilmaiseen pistoskonsultaatioon niin saat käynnin yhteydessä kasvohoidon!

Avoinna

Ma-ti
Ke-to
Pe
La (kuukauden ensimmäinen lauantai)

 

9:00 – 17:00
12:00 – 20:00
8:45 – 14:30
10:00  – 16:30

 

Puhelinnumero: 040 940 2285

Soita ja varaa ilmainen konsultaatio

Ainola Kauneusklinikka avasi ovensa elokuussa 2015. Klinikka sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksen 4. kerroksessa Helsingin keskustassa. Ainola Kauneusklinikka tarjoaa erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita.

Palveluihin kuuluu mm. kokonaisvaltaisen anti-age-ihonhoitosarjan sisältävät tuotepaketit, ihoanalyysimittauksia sekä yksilöllisesti räätälöidyt laitehoidot.

Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla kaikissa ihoon liittyvissä haasteissa sekä autetaan ennaltaehkäisemään tulevia haittoja.