Esteettiset injektiohoidot ovat nopea ja helppo tapa saada apua ikääntymisen merkkeihin ja juonteisiin. Klinikkamme on terveydenhuollon yksikkö ja pistoshoidot tekee aina koulutettu sairaanhoitaja tai lääkäri.

Meiltä kaikki kasvojen täyteainehoidot; kuten huulten täyttö ja muotoilu, alakasvojen juonteiden, nenän, poskipäiden, kyynelurien, otsan, leuan ja leukalinjan täyteainehoidot.

Seur. 1ml saman hoidon aikana 199€

Täyteainehoidot

Sertifioitu esteettinen sairaanhoitaja​

299€ / 1ml

kanta-asiakas hinta 249€ /1ml!

BOTULIINITOKSIINI

Botuliinitoksiinipistoksia käytetään pääasiassa kasvojen juonteiden vähentämiseen ja liiallisen hikoilun hoitoon. Miimisten juonteiden korjaustoimenpide on nopea ja pistokset lähes kivuttomia. Hoito ei vaikuta normaaliin elämänrytmiin mitenkään. Botuliinitoksiinin vaikutuksesta miimisten lihasten toiminnot heikkenevät, jolloin jo muodostuneet rypyt muuttuvat huomaamattomammiksi ja uusien ryppyjen muodostuminen vähenee. Botuliinitoksiinipistoksia voi käyttää yhdessä muiden täyttöpistosten kanssa, samoin ennen muita ihohoitoja, kuten nuorennus laserin avulla, tai niiden jälkeen. Ensimmäisten pistosten vaikutus kestää noin 4–9 kuukautta, minkä jälkeen hoitoväli voi olla pidempi.

OSTA NYT tai JÄTÄ  SOITTIPYYNTÖ

Huulten täyttö ja muotoilu tehdään hyarulonihappotäyteaineella. Täyteaineella voidaan selkeyttää huulien ääriviivoja, tehdä huulista symmetrisemmät ja saada huulet suuremmiksi, näyttävämmäksi ja sileämmiksi. Täyteaineen määrää säätelemällä ja oikean pistotekniikan valinnalla saadaan juuri sellainen lopputulos, jonka Sinä haluat.

Täyteainehoidon tulokset näkyvät välittömästi. Hoidetulla alueella voi esiintyä heti hoidon jälkeen turvotusta ja punoitusta, joka häviää muutamassa päivässä, jonka jälkeen lopullinen tulos on nähtävissä. Myös mustelmia voi esiintyä, jos niiden saamiselle on taipumusta.

Ainola Kauneusklinikalla huulten täyttöön käytetään Revolax -täyteainetta.

Huulten täytön ja muotoilun tekee moninkertaisesti sertifoitu terveydenhuollon ammattilainen.

OSTA NYT tai JÄTÄ  SOITTIPYYNTÖ

Nasolabiaali- ja marionettijuonteiden täyteainehoidot Täyteainehoidolla voidaan korjata kasvojen muuttuneita piirteitä ja juonteita. Hyaluronihappotäyteaine tasapainottaa ihon kosteustasapainoa kosteuttaen ihoa sisältäpäin. Se parantaa myös ihon sävyä, elastisuutta ja pehmeyttä sekä madaltaa juonteita. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä ja nuorekkaammalta. Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi.

OSTA NYT tai JÄTÄ  SOITTIPYYNTÖ

Leuan ja leukalinjan muotoilu täyteaineilla tuo kasvoille tasapainoa ja harmonisuutta kasvonpiirteisiin. Hoidolla voidaan korjata myös epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta leukalinjaan.

Klikkaa alueen nimi saadaksesi

lisätietoa

 

Täyteainehoidot

Sertifioitu esteettinen sairaanhoitaja​

499€ / 1-2ml

kanta-asiakas hinta 449€ /1-2ml!

Nenän täyteainehoidolla voidaan oikaista nenänkaarta, korjata epäsymmetriaa, korjata kulmikkuutta ja siten tehdä nenälinjasta tulee suorempi.

OSTA NYT tai JÄTÄ  SOITTIPYYNTÖ

Kyynelurien täyteainehoito eli alue silmän sisänurkasta posken yläosaan. Kyynelurien alue on usein hieman sinertävä, iho on ohut ja alueella voi olla juonteikkuuta. Kyynelurat voidaan kuitenkin tasoittaa ja kohottaa täyteaineiden avulla.

OSTA NYT tai JÄTÄ SOITTIPYYNTÖ

Klikkaa alueen nimi saadaksesi

lisätietoa

 

Koko kasvojen täyteainehoito

Sertifioitu esteettinen sairaanhoitaja​

699€ / 4ml

kanta-asiakas hinta 599€ /4ml!

Koko kasvojen täyteainehoito sisältää useampia hoidettavia alueita. Hoito tehdään aina yksilöllisesti sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti. Useita alueita hoitamalla voimme tehdä esimerkiksi kevyen koko kasvojen kohotuksen. Koko kasvojen hoito vaatii yleensä 3-5ml täyteainetta riippuen hoidettavista alueista.
 
 

Klikkaa alueen nimi saadaksesi

lisätietoa

 

Botox

Pistokset

1 alue
2 aluetta
3 aluetta

Yleinen

249€
349€
449€

Kanta-asiakas

199€
299€
399€

Pintapuudute

 

29€

Varatun ajan peruminen

Mikäli et pääse paikalle sinulle varattuna aikana, ilmoitathan siitä 24h ennen vastaanoton alkua. Tämä koskee myös konsultaatioaikoja. Ajan voi perua puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos sairastut viikonloppuna ja ajanvaraus on maanantaille, ilmoitathan asiasta heti maanantaiaamuna yhdeksältä.

Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun hoidon hinnan kokonaisuudessaan

Esteet täyteainehoidoille:

Tietyt sairaudet, tietyt lääkitykset mm. veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys. Flunssa tai muu hengitystieinfektio, iho on vaurioitunut hoidettavalta alueelta (haava, mustelma, paha ihottuma yms.)

Täyteainehoidon jälkeiset oireet:

Lievä punoitus

Mustelma

Turvotus

Aristus

Kutina / kihelmöinti

Täyteaineen kestoon vaikuttavat:

Hoidettava alue, käytetty täyteaine, täyteaineen määrä, ihon kunto, asiakkaan ikä ja asiakkaan elämäntavat.

 

Suuntaa-antavia esimerkkejä tarvittavasta määrästä:

1-2 ml Nasolabiaalit (nenän ja suunpielten väliset juonteet)

0,8-1 ml Tupakoinnin aiheuttamat juonteet suun ympärillä

0,5-1,5 ml Huulten muotoilu (määrä yhdellä hoitokerralla, haluttu lopputulos voi vaatia useita hoitokertoja)

1-2 ml Marionettijuonteet (suupielten ja leuan väliset juonteet)

1-2 ml Kaulan poikkijuonteiden häivytys