Kun iho alkaa menettämään nuorekkuuttaan ja ikääntymisen merkit alkavat hiipiä kasvoille on oikea aika turvautua kiintetyttäviin laitehoitoihin. Me täällä Ainola kauneusklinikalla teemme useita eri kiinteyttäviä hoitoja ja kiinteyttävä radiofrekvenssi hoito on yksi niistä.

Radiofrekvenssi laitehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Mikäli ihosi on harmaa ja eloton, saa hoito kasvojen ihon sävyn elpymään ja näyttämään jälleen eloisalta. Radiofrekvenssi laitteen toiminta perustuu radiofrekvenssiin, ultra-ääneen sekä happeen. Radiofrekvenssi supistaa rasvasoluja ja tehostaa elastiini ja kollageeni säikeiden toimintaa eli parantaa ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta. Seurauksena ihosta tulee kimmoisampi, napakampi ja kiinteämpi. Ultra-ääni siloittaa pinnallisia juonteita, parantaa aineenvaihduntaa, vaikuttaa positiivisesti pintakapillaareihin sekä haalistaa pigmenttimuutoksia. Happi vaikuttaa lymfakiertoon, jolloin ylimääräiset kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja turvotus vähenee kasvoilta.

Tummuus sekä turvotus silmänympärysiholla ovat merkkejä huonosta aineenvaihdunnasta, verenkierrosta tai nestekierrosta. Kiinteyttävässä radiofrekvenssi laitehoidossa käsitellään myös silmänympärysiho, jolloin pääsemme vähentämään mm. turvotusta, tummuutta sekä tasoittamaan pieniä, pintakuivuudesta johtuvia juonteita.

Kiinteyttävä radiofrekvenssi laitehoito on kannattavin ottaa sarjahoitoina, hyvien tulosten saavuttamiseksi. Kun pyrimme parhaisiin tuloksiin, kotihoito on tärkeä osa hoitokokonaisuutta. Huomioithan, että iho on hoidon jälkeen vastaanottavaisempi aineenvaihdunnan lisääntymisen vuoksi hoitotuotteille useiden päivien ajan. Tällöin suosittelemme MERE- tuotesarjaa ja siitä erityisesti kuorintaa sekä peptidiseerumia. Radiofrekvenssi hoito vaikuttaa paremmin, kun ensin ihon pinnalta on kuorittu kuollut ihosolukko pois ja näinollen täsmätuote imeytyy paremmin. Kuorinta myös kosteuttaa sekä kirkastaa ihoa, joilloin iholle palautuu pehmeä ja sileä tunne. Meren peptidiseerumi on tärkeä tuote, sillä se tukee kiinteyttävien hoitojen tuloksia vahvistamalla ihon omaa kollageenia ja napakoittamalla ihoa. Se sisältää mm. peptidejä, jotka vähentävät pinnallisia juonteita jarruttamalla lihasten vetäytymistä ja vauhdittamalla kollageenisynteesiä.

Kiinteyttävä radiofrekvenssi laitehoito tarjoaa kivuttoman vaihtoehdon kirurgisille hoidoille. Hoito ei edellytä lääkärintarkastusta eikä hoidon jälkeistä toipumisaikaa.

Hoidon jälkeen ei suositella saunaa, aurinkoa eikä solariumia.

Kysy lisää kiinteyttävästä radiofrekvenssi laitehoidosta omalta kosmetologiltasi Ainolan kauneusklinikalla tai ilmoittaudu kotisivuillamme ilmaiseen laitehoitokokeiluun.

Ystävällisin terveisin

Ainola Kauneusklinikan kosmetologit.