Age Rejuvenation - Terve iho alkaa erinomaisesta ihonhoidosta!

Tule maksuttomaan konsultaatioon tutustumaan luonnollisiin Age Rejuvenation -hoitomahdollisuuksiin. Konsultaatio ei sido Sinua mihinkään. Konsultaation yhteydessä teemme myös ihotyyppisi mukaisen maksuttoman kasvohoidon. Jos kiinnostus herää, konsultaatiopäivänä on mahdollisuus jatkaa klinikallamme tehokkaammalla hoitokokonaisuudella -40% hintaan.

 
Age Rejuvenation -hoidot on tarkoitettu kollageenin aktivointiin, jossa näemme välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia.

Voisiko tämä olla ratkaisu sinulle? Varaa aikasi tänään!

Varaa henkilökohtainen konsultaatio:

  Tiimimme on Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä.
  Nähdään pian kasvohoidon merkeissä Ainolassa

  Age Rejuvenation hoidot

  YOUTH MANAGEMENT SYSTEM

  Korkeataajuista energiaa edistämään kehon ja ihon ionisaatiota. Lämpö edistää verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa ja ihon immuunitoimintaa. Rasvasolut hajoavat lämmön seurauksena ja energia aktivoi aineenvaihduntaa. Järjestelmä lämmittää kollageenia syvällä ihon dermiksessä, jolloin laitteella saa aikaan kiinteytyksen.

  VELASHAPE

  VelaShape Plus -hoidon perustarkoitus on lisätä ja tehostaa ihon oman kollageenin muodostumista. Hoitolaitteen teho perustuu radioaalto-energiaan, joka lämmittää ja aktivoi ihon syvempiä kerroksia. VelaShape Plus -hoidon tulokset näkyvät nopeasti, ja iho on tasaisempi, kiinteämpi ja selkeästi vähempijuonteinen. Lempeän radiofrekvenssin vuoksi laite siloittaa näkyvästi olemassa olevat rypyt ja juonteet.

  RF-MIKRONEULAUS

  RF-mikroneulaus menetelmä yhdistää mikroneulauksen ja radiofrekvenssienergian yhdistelmähoidoksi, joka vie ihonhoidon täysin uudelle tasolle. 

  RF-mikroneulaus yhdistelmä tehoaa syvemmälle perinteiseen mikroneulausmenettelyyn. RF-energia johdetaan pienten neulojen kautta ihoon, joka käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon. Hoidolla voidaan monipuolisesti hoitaa eri ihotyyppejä

  Age Rejuvenation -hoidon edut:

  —Kiinteyttää ja aktivoi kollageenia
  —Pehmentää juonteita ja ryppyjä
  —Tasoittaa ihon värieroja ja pigmenttiä
  —Tasoittaa arpikudosta
  —Kirkastaa väsyneen ihon
  —Uudistaa ihoa, jolloin verenkierto paranee ja ihon oma hehku saadaan takaisin
  —Syväkosteuttaa ihoa
  —Auttaa hoitamaan laajentuneita ihohuokosia

  Sarjahoidolla saadaan tehokkaimmat tulokset.

  Suosittelemme sarjahoitoja 5-8 kertaa, jota tehdään esimerkiksi kerran kuukaudessa. Näin saavutamme näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia

  SUOSITUKSET

  Olemme innoissamme päästessämme jakamaan kokemuksia ja palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Klinikkamme tavoite on ensiluokkaisen laadukkaiden kauneushoitojen ja asiakaspalvelun tarjoaminen. Kokeneiden ammattilaisten tiimi on omistautunut auttamaan ja tuntemaan Sinut itsesi parhaaksi versioksi. Lue ja ota selvää, mikä tekee meistä monen valitseman kauneusklinikan ja mikä saa asiakkaamme palaamaan aina takaisin.

  Alex

  Olen hakenut apua klinikalta väsymyksen merkkeihin sekä yleiseen ihon hyvinvointiin. Minulle on tehty Oxypro -Velashape sekä IPL-laitehoitoja sekä ihon puhdistusta. Lempituotteeni on MERE Syväpuhdistava naamio ❤️ Parasta on se, että aina hoidon aikana tulee olo ettei tarvitse miettiä mitään ja voi luottaa siihen mitä kasvoille tehdään. Ihana "Minä-hetki".

  Katrin

  Olen ollut Ainolan asiakas jo 5 vuoden ajan. Minulle on tehty puhdistavia hoitoja. Aloitin hoidot, koska ihoni oli todella kuiva. Olen saanut apua siihen 🙂 MERE-sarjan tuotteista parhaat ovat mielestäni mm. Hunaja-Meripihkakuorinta ja Virkistävä kasvovesi. Parasta Ainolassa on ystävällisyys ❤️

  Susanna

  Suosittelen Ainolaa klinikkana. Parasta on rauhallinen tunnelma sekä oma kosmetologini. Olen ollut kanta-asiakkaana vuodesta 2018. Minulle on tehty mm. IPL- Velashape - HIFU - Mikroneulaus - Rf-mikroneulaus - sekä Fraktionaalista mikroneulaushoitoa. Ihostani on tullut eloisampi, tasaisempi sekä kimmoisampi. Olen saanut apua ihon veltostumiseen, juonteisiin sekä sameaan ja kuivaan ihoon.

  Ainola Kauneusklinikka on 8 vuoden ajan tehnyt tuloksellisia hoitoja tyytyväisille kanta-asiakkaille, joita on jo yli 7000. Helsingin sydämessä Kluuvissa tarjoamme uusimmat innovatiiviset ratkaisut jokaiseen ihon haasteeseen ja kauneudenhoidon tavoitteeseen.