Ole nopea ja varaa omasi!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

MITÄ ON SPA-HOITO?

Tunnin mittainen käynti sisältää 30 minuutin konsultaation, jossa kauneuskonsultti kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa ihon kunnon ja nykyiset ihonhoitotottumukset. Käynnillä asiakas pääsee tutustumaan klinikkamme konseptiin ja kuulemaan hänelle suositeltavista jatkohoitotoimenpiteistä.

Konsultaation yhteydessä asiakas saa myös ihoa kosteuttavan ja rentouttavan Spa-hoidon. Hoidossa käytetään pohjoismaiselle iholle suunnattua MERE-ammattikosmetiikkasarjaa. MERE-ihonhoitotuotteet koostuvat sekä uusimmista että perinteisimmistä tehokkaista ainesosista. Tuotteet suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät ihon vaurioitumista sekä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Hoito soveltuu 28+ ikäisille.

Ainola Kauneusklinikka on johtava kauneudenhoidon klinikka, joka toimii myös terveydenhuollonyksikkönä. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kluuvissa. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin kauneudenhoidon ratkaisuihin. Viimeisintä teknologiaa olevat laitteet yhdistettynä ammattilaistiimiimme takaavat ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tarjoamme myös pistoshoitoja.

Mitkä ovat kasvohoitojen edut?

Kaunistava kasvojen hemmotteleva kokemus tarjoaa useita terveys- ja kauneusetuja. Säännöllinen kasvohoito on ihanteellinen ihon hyvän terveyden ylläpitämiseen ja voi antaa sinulle säteilevän ihon.

Avoinna

Ma-ti
Ke-to
Pe
La (kuukauden ensimmäinen lauantai)

 

9:00 – 17:00
12:00 – 20:00
8:45 – 14:30
10:00  – 16:30

 

Puhelinnumero: 040 940 2285

Soita ja varaa ilmainen tutustumiskäynti!

Ainola Kauneusklinikka avasi ovensa elokuussa 2015. Klinikka sijaitsee Kluuvin Kauppakeskuksen 4. kerroksessa Helsingin keskustassa. Ainola Kauneusklinikka tarjoaa erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita.

Palveluihin kuuluu mm. kokonaisvaltaisen anti-age-ihonhoitosarjan sisältävät tuotepaketit, ihoanalyysimittauksia sekä yksilöllisesti räätälöidyt laitehoidot.

Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla kaikissa ihoon liittyvissä haasteissa sekä autetaan ennaltaehkäisemään tulevia haittoja.