Ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!


1. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen
2. Klikkaa ”LÄHETÄ”
Huomioithan, että arvonnan ikäraja on 28 vuotta.

Days
:
Hours

ILMAINEN LAITEHOITO ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN!

Minutes
:
Seconds

KOKEMUKSIA

KIINTEYTTÄVÄ LAITEHOITO SISÄLTÄÄ!

Joulukuussa Ainola Kauneusklinikka tarjoaa rajoitetun määrän ILMAISIA KIINTEYTTÄVIÄ LAITEHOITOJA, ole nopea ja varaa oma aikasi jo tänään!

Kiinteyttävä laitehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Mikäli ihosi on harmaa ja eloton, saa hoito kasvojen ihon sävyn elpymään ja näyttämään jälleen eloisalta. Kiinteyttävä laitehoito hyödyntää radiofrekvenssiä jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Hoito myös tehostaa elastiini ja kollageeni säikeiden toimintaa, joka puolestaan parantaa ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta. Lämpö auttaa myös kuona-aineita poistumaan kudoksista. Tuloksia on huomattavissa jo yhden hoitokerran jälkeen

Hoidossa käytetään pohjoismaiselle iholle suunnattua luonnonmukaista MERE-kosmetiikkasarjaa. MERE ihonhoitotuotteet koostuvat sekä uusimmista että perinteisimmistä tehokkaista ainesosista. Tuotteet suojaavat jo tervettä ihoa ja ehkäisevät vaurioitumista sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Laittehoito sisältyy myös 30 minuutin konsultaatio, jossa kartoitetaan ihon kunto, käydään läpi asiakkaan ihonhoitotottumukset sekä räätälöidään iholle suositeltavat jatkohoitotoimenpiteet. Hoidon kokonaiskesto 60min!

Hoito soveltuu 28+ naisille. Hoidossa käytetään Ainola Kauneusklinikka anti-age -tuotesarjaa. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

0

Asiakkaat

0

Vuoden kokemus