Korkea laatu on ainoa standardimme

Ainola Kauneusklinikka on johtava kauneudenhoidon klinikka, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kluuvissa. Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin kauneudenhoidon ratkaisuihin. Viimeisintä teknologiaa olevat laitteet yhdistettynä ammattilaistiimiimme takaavat ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Tarjoamme myös pistoshoitoja. Esteettiset injektiohoidot ovat nopea ja helppo tapa saada apua ikääntymisen merkkeihin ja juonteisiin.

Henkilökohtaisesti räätälöitynä parhaat tulokset

Tarjoamme ammattimaisia ratkaisuja yhdistettynä ei-kirurgisiin lääketieteellisiin kosmeettisiin palveluihin. Esimerkkinä  IPL-hoito, VS, Oxygen hoito, HIFU High Intence Ultrasound Treatment ja useita muita hoitoja kaiken ikäisten ja erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Laitehoidoilla saadaan korjattua mm. ihon ikääntymisen vaikutuksia, pigmenttimuutoksia, vaurioituneiden pintaverisuonten näkyvyyttä, rasvaisen ihon ongelmia, ihohuokosten puhtautta sekä ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Paikka kauneudelle ja terveydelle

Kumppanimme Boca Raton Floridasta on tunnettu kirurgi, jonka tehtaalla on yli 25 vuoden historia ja kokemus työskentelystä ei-allergisoivien ammattisarjan kosmetiikkatuotteiden parissa. Yhteiskumppanina johtavan tiedemiehen kanssa olemme käsityönä räätälöiden valmistaneet MERE-ammattimaisen kasvohoitolinjan vastaamaan suomalaisen ihon tarpeita.

Ammattisarjastamme löydät kaiken mitä tarvitset huolehtiaksesi ihosta ammattimaisesti kotona.

Kaikki mitä tarvitset

Ainola Kauneusklinikka tarjoaa arvostetuille asiakkailleen ratkaisuja päivittäiseen ihonhoitoon tarjoten myös ihonhoitokursseja, ammatillisia kauneusvinkkejä ja koulutuksia. Iho on ainutlaatuinen ja lähestymällä jokaisen asiakkaan tarpeita yksilöllisesti, onnistumme saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset.
Kanta-asiakkaiden etu on paras hinta-laatusuhde, jonka takaamme. Tarjoamme säännöllisesti kampanjoita uusille asiakkaille ja etenkin kanta-asiakkaillemme. Konsultointi ja ihoanalyysi on ja tulee myös jatkossa olemaan asiakkaillemme maksuton palvelu.

 

OxyPro - ihoa täydellisesti kiinteyttävä ja kosteuttava
-laitehoito 0€!

Tiedämme kaikki kuinka tärkeä ensivaikutelma on. Sen takia olemme päättäneet tehdä vierailustasi luonamme erityisen. Maksuton konsultaatio ja ihonhoitoon liittyvät kysymykset antavat meille kuvan elämäntyylistäsi ja päivittäisistä rutiineista. Näiden avulla voimme laatia sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn hoitosuunitelman. Oletko miettinyt mitä ensimmäisessä maksuttomasssa konsultaatiossa tapahtuu? Alkuun analysoimme kasvot saadaksemme perusteellisen näkemyksen asiakkaan ihotyypistä ja mahdollsista ihonhoitoon liittyvistä ongelmista. Sen sijaan, että ihoa analysoitaisiin yleisesti, saamme parhaan tuloksen tarkastelemalla jokaista kasvojen aluetta erikseen. Esimerkiksi otsan alueella voi olla merkkejä auringon aiheuttamista vaurioista, joka johtuu liiallisesta altistumisesta UV-säteilylle. Kasvojen alaosaan kohdistuu ihon joustavuuden heikkenemistä johtuen leukaviivan painovoimasta ja kaulan paksuudesta. Ravinto ja ruokavalio ovat suuressa roolissa ihon hyvinvointia ajatellen. Maksimoidaksemme ihon hyvinvoinnin on tärkeää ylläpitää terveellistä ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa Tuotteiden käyttöön kuuluu ohjeistus osana ihonhoitosuunnitelmaa. Upeaa ihoa ei saa helposti. Parhaiden tulosten saavuttaminen lyhyessä ajassa vaatii kovaa työtä ja omistautumista ihon hoitoon. Sinua ohjeistetaan tarvittaessa hoitojen välillä tehokkaalla suunnitelmalla ihonhoidon tueksi kotona. Hoitoja ei aina vaadita. Joskus pelkästään kotikäyttöön tarkoitetut tuotteet riittävät tavoitteiden saavuttamiseen. Jos elämäntapasi on kiireinen, etkä voi sitoutua hoitosuunnitelmaan, voimme auttaa sinua tuotteiden käytön osalta tarvittaessa jopa säännöllisen puhelinkonsultaation avulla.

Tee ajanvarauksesi nyt

TULE ILMAISEEN PISTOSKONSULTAATIOON – SAAT SAMALLA HAPPIHOIDON! (arvo 99€)

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Avoinna

Ma

Ti 

Ke

To

Pe

Pe  

kk ensimmäinen ja viimeinen lauantai 

 

7:40 – 20:30

7.40 – 20.30

9.00 – 21.00

9.00 – 21.00

7.30 – 17.30

9.15-19.00 / 09.00-17.30

9.30-16.30

Tarkista kanta-asiakkaiden erityisalennukset!

Satu

(Google arvostelu / asiakaskokemus)
5/5

Suosittelen lämpimästi kaikille!

Mulla on hyvä kokemus teillä asiakkaana.
Nyt yksi hifu hoito takana, ihanat, todella hoitavat MERE -tuotteet kotona. Ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä.
Hifu -hoidon toista kertaa odotan innolla  asiantuntevassa ja miellyttävän hoitohenkilökunnan osaavissa käsissä.
Suosittelen lämpimästi kaikille!

 

Oksana

(Google arvostelu / asiakaskokemus)
5/5

Joka kerta jäi erittäin hyvä olo paikasta ja henkilökunnast

Olen käynyt pari kertaa Ainola kauneusklinikalla ja joka kerta jäi erittäin hyvä olo paikasta ja henkilökunnasta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttoi löytämään juuri minulle sopivan hoidon ja tuotteen. Hoidon aikana minulle on koko ajan kerrottu mitä nyt tehdään, millä aineella ja aineen vaikutuksista.

Pia

(Google arvostelu / asiakaskokemus)
5/5

Luotettavaa palvelua!

Ihoni on kiinteytynyt ja olen saanut hoitosarjan-jolla iän merkit ovat vähentyneet, ihon hoidon ylläpito on selkeää. Asiantunteva hoitajani saa tuloksia, hän tuntee tuotesarjat ja hoitojen vaikutukset sekä osaa kertoa niistä ymmärrettävästi. Luotettavaa palvelua!

Kristiina Arala

(Google arvostelu / asiakaskokemus)
5/5

Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa

Tänne on helppo ja mukava tulla. Jo aulassa on sellainen mukava ja tuttavallinen olo. Ei tarvitse jännittää, koska tietää mitä tapahtuu. Ainolan työntekijöiden ammattitaito on hyvin luotettavaa ja osaavaa.