ETSIMME KOSMETOLOGIA

Ainola Kauneusklinikka on elokuussa 2015 avattu yksityinen klinikka. Sijaitsemme Helsingin ydinkeskustassa Kluuvin kauppakeskuksessa. Tuotamme erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettuja monipuolisia kauneudenhoito- ja ihonhoitopalveluita. Oma MERE- kosmetiikkasarjamme on ammattikäyttöön kehitetty, erityisesti suomalaiselle iholle suunniteltu ihonhoitosarja. Ihonhoitosarjan tuloksia tukevat tehokkaat laitehoitomme sekä muut kosmetologipalvelumme.

Haemme nyt kasvavaan tiimimme uutta energistä kosmetologia! Tehtäväsi on vastata kanta-asiakkaittemme suunnitelman mukaisen hoito-ohjelman toteuttamisesta. Työskentelet vahvana 10 henkilön kosmetologi-tiimin jäsenenä pääkosmetologimme ohjauksessa.

Laitehoitomme ovat: IPL , VelaShape+, Laser, HIFU, Pro Facial sekä Oxygen jet.

Haemme henkilöä, jolla on kosmetologin koulutus sekä kokemusta alalta vähintään 1-2 vuotta. Olet tarkka työtehtävissäsi, vastuuntuntoinen ja asiakaskeskeinen. Koet, että tuotemyynti on sinulle luontevaa ja sinulla on halu kehittyä työssäsi.

Työhön ja laitteisiin koulutetaan. Työskentelemme +35v ikääntyvän ihon parissa joten vaadimme sinulta hyviä sosiaalisia-, kädentaidollisia sekä hoidollisia taitoja.

  • pohjapalkka 12€/tunti + provisiopalkka (huom! tuntipalkan suuruus voi kasvaa omien bonustulosten myötä)
  • työaika 8h päivässä
  • aukioloaikojen mukaiset säännölliset työajat

Työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen recruitment@ainolakauneusklinikka.fi

Tule osaajaksi huipputiimiin jätä tietosi meille!

[contact-form-7 404 "Not Found"]