Ainola Kauneusklinikan IPL-valoimpulssihoitoa käytetään maksaläiskien, ruskeiden läiskien tai auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vaalentamiseen. Lisäksi valoimpulssihoito auttaa punaisuuden, couperosan, laajentuneiden verisuonten ja “rikkoutuneiden” verisuonten vaalentamiseen ja vähentämiseen kuin myös punastumisen oireisiin.

Valoimpulssihoito parantaa  tutkitusti ihon luontaista kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta iho kiinteytyy nopeasti. Koska hoito vaikuttaa myös ihohuokosten kokoon, sen käyttö auttaa merkittävästi ja hyvin tuloksin aknen hoidossa. Samalla valoimpulssihoito vähentää ihon rasvantuotantoa.

IPL-valoilmpulssihoitoa käytetään myös ihokarvojen poistoon.

Ainola Kauneusklinikka IPL -hoidot

IPL-valoimpulssilaitteen toiminta perustuu valoenergiaan. Laite lähettää valoimpulsseja, jotka on kohdennettu hoidettavan ongelman mukaisesti. Valolla hoitaminen on turvallista ja kivutonta. Toisinaan valoimpulssi voi tuntua iholla kuumentumisena, mutta ihon palamisen vaaraa hoidossa ei ole. Käsittelyllä ei ole sivuvaikutuksia.Hoidettavat alueet ja ongelmat: 

  • Kasvot
    Ylähuulen juonteet, pigmenttimuutokset, maksaläiskät, akne, otsarypyt, couperosa-iho
  • Ihokarvojen poisto (SHR, Super Hair Removal)
    Laitteen tuottama valo imeytyy karvatuppeen, mikä aiheuttaa karvatupen kuumentumisen ja tuhoutumisen. Tämän vuoksi karvan kasvu tyrehtyy ja häiritsevät karvat pysyvät poissa. Pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan otettavaksi sarjahoitona.

Ainola Kauneusklinikan kosmetologit varmistavat henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti hoitojen onnistumisen, diagnostiikan ja jälkiseurannan.