Tämä täydentävä seerumi valloittaa yksinkertaisen, puhtaan ihonhoidon. Tiivistetty hyaluronihappo sammuttaa janoisen ihon heti levitettäessä lisäämällä ihon kimmoisuutta ja antamalla intensiivistä kosteutusta siellä missä sitä eniten tarvitaan. Tällä seerumilla, joka on formuloitu puhtaimpaan vesiliukoiseen muotoon, on ainutlaatuinen kyky tarjota kestävää kosteutta vetämällä jatkuvasti nestettä ihon pinnalle ja lukitsemalla se ihon sisään. 100%:sti puhdas hyaluronihappo räätälöi itsensä kaikkien ihotyyppien kosteustarpeisiin houkuttelemalla tarkan kosteuden määrän yksilöllisistä tarpeista riippuen.

Hyödyt

Kosteuttaa
• Tehostaa kimmoisuutta
• Kohottaa ihon ulkonäköä
• Välittää kosteutusta myös ihon syvempiin kerroksiin

Miksi seerumi on erilainen

Monipuolinen yksinkertaisuus
Vaikka tuote ilmentää yksinkertaisuutta, se on paljon enemmän kuin vain kosteuttava seerumi.
Hyaluronihapon itsensä tiedetään toimivan kantajana muille ainesosille, mikä parantaa muiden tuotteiden
suorituskykyä yhdessä käytettäessa. Se myös tasoittaa ja täydentää virheetöntä, öljytöntä pohjaa tarjotensamalla ylimääräisen kosteusbuustauksen kuivemmille ihotyypeille, kun seerumi kerrostetaan muihin tuotteisiin.

Älykäs kosteutus

Hyaluronihappo imeytyy ihoon veden avulla jopa 1000-kertaisesti omaan painoonsa nähden. Se imeytyy helposti nostaakseen välittömästi ihon kosteustasapainon ja palauttaa ihon notkeuden. Lisäksi hyaluronihappo on hydrofiilinen kosteuttava aine, joka vetää jatkuvasti vettä ilmasta ja täydentää siten tasaisesti kosteutusta ajan myötä.

Vertaansa vailla oleva tehokkuus

Kutakin ainesosaa käytetään tehokkaimmassa muodossaan ja on valittu eritysesti sen kyvyn perusteella vaikuttaa todellisiin tuloksiin iholla.

Vertaansa vailla oleva tehokkuus

Hyaluronihappoa löytyy luonnollisesti ihmiskehosta, mutta ajanmyötä se ehtyy. Se on hydrofiilinen glykosaminoglykaani yhdiste, jota esiintyy yhtenä sidekudosken pääkomponenteista. Hyaluronihapon suurimmat pitoisuudet löytyvät ihosta. Juuri nämä korkeat pitoisuudet antavat nuoremmalle iholle palautumisen ja kimmoisuuden. Ikääntyessämme kehon kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee huomattavasti vähentäen ihon kosteustasoa. Hyaluronihappo on luonteeltaan hydrofiilinen, mikä tarkoittaa että sillä on ainutlaatuinen kyky vetää vettä itsentä sisään magneetin tavoin.